Kodeljevo

Drugi rokometni turnir Plazma Športne igre mladih Slovenia uspešno zaključen

nn
28. 5. 2024, 15.32
Posodobljeno: 28. 5. 2024, 15.36
Deli članek:

V dvorani Kodeljevo smo spremljali napete tekme mladih iz MRK Ljubljana, RK Mokerc KIG, RD Urbanscape Loka in Slovana.

/
/

V ponedeljek, 27. 5. 2024, so v dvorani Slovan uspešno zaključili drugi turnir v rokometu v sklopu Plazma Športnih iger mladih, ki je nastal v sodelovanju z RD Slovan. Na turnirju so zmagali mladi igralci RK Mokerc KIG. Drugo mesto so osvojili mladi iz MRK Ljubljana, tretje mesto igralci RD Urbanscape Loka iz Škofje Loke, četrto mesto pa domači Slovanovci.

"Za otroke je zelo pomembno, da se ukvarjajo s športom, da pri tem uživajo in da hkrati nosijo določeno odgovornost. V Rokometnem društvu Slovan si prizadevamo, da imajo red in disciplino ter da lahko napredujejo iz leta v leto. Prav zato so pomembni tudi turnirji, kjer vidimo njihov razvoj v tekmovalnem smislu in sodelovanje v ekipi. Za Slovan je zelo pozitivno, da sodelujemo s Plazma Športnimi igrami mladih, ker imajo otroci priložnost za dodatno dokazovanje in seveda druženje s sovrstniki," je povedal Igor Novak, vodja mladinskega pogona RD Grosist Slovan.

/
/

Direktor Plazma Športnih iger mladih Boris Mikuž pa je povedal: "Športne igre mladih so pomemben dogodek, ki spodbuja športni duh, prijateljstvo in zdravo tekmovalnost med mladimi. Veseli smo, da smo lahko tudi letos organizirali mini rokometni turnir, ki je dokazal, kako talentirani in zagnani so naši mladi športniki. S sodelovanjem s klubom RD Slovan smo ustvarili okolje, kjer se lahko otroci razvijajo ne samo kot športniki, temveč tudi kot osebe, ki cenijo timsko delo in fair play. Iskrene čestitke vsem ekipam za izjemne predstave, še posebej pa zmagovalcem RK Mokerc KIG. Upamo, da bomo tudi v prihodnje lahko nadaljevali s to čudovito tradicijo in omogočili mladim še več priložnosti za športno udejstvovanje in osebni razvoj."

Naslednji rokometni turnir bo potekal 1. 6. 2024, v sodelovanju z RK Krim. Za več informacij sledite našim družbenim omrežjim na Facebooku in Instagramu, ter spremljajte našo spletno stran.

/
/

/
/

/
/

/
/

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka