Šokantna izpoved

Mož z njeno sestro skočil med rjuhe in jo presenetil z dojenčkom: "Nisem te prevaral"

D.K.
8. 7. 2024, 12.58
Posodobljeno: 8. 7. 2024, 14.40
Deli članek:

Bela Blejk je na Tik Toku s 124.000 sledilci delila svojo šokantno zgodbo. Kot pravi, je njen mož spal z njeno sestro dvojčico, ki je zanosila. Razlog za njuno odločitev, pa je številne pustil odprtih ust.

Posnetek zaslona
Tiktokerka Bela

Tiktokerka po imenu Bela je uporabnike družbenih omrežjih presenetila z zgodbo, da je njen mož prešuštvoval z njeno biološko sestro dvojčico. Potem ko sta se predala strastem in je sestra zanosila, sta vse skupaj povedala tudi Beli, ki sta ji sporočila, da bo skrb za otroka padla nanjo. 

Mož in sestra sta jo želela presenetiti z dojenčkom

Kot trdi, sta njen mož in njena sestra to storila, da bi lahko postala mama. Po njenih besedah sta se namreč z možem trudila spočeti otroka šest let in pol, vendar neuspešno. Medtem ko njena sestra dvojčica nikoli ni imela težav s plodnostjo.

Ko so težave s plodnostjo postale neznosne, sta se njen mož in sestra dvojčica odločila vzeti stvari v svoje roke in skupaj spočeti otroka. "Ne da bi vedela, sta se moja sestra in moj mož odločila, da bost spala skupaj, da bi ona zanosila in me presenetila z dojenčkom," je povedala. Ko je izvedela za ta bizaren načrt, je bila osupla, da sta vse to storila zaradi njenega materinstva. "Moja sestra želi, da imam tega otroka in ga vzgajam, potem ko je spala z mojim možem," je nadaljevala.

Mož se ne počuti krivega, sestra pa tudi ne

V videu je Bela še razložila, kako sta ji oba povedala, da je to "dobesedno njen otrok." Še več, mož trdi, da je to genetsko njen otrok, ker imata dvojčka skupno genetiko. "Moja sestra pravi, da to ni nič posebnega in da z veseljem to naredi zame. To ni isto kot nadomestno materinstvo. To ni isto kot moje jajčece, ki gre vanjo in zdravljenje plodnosti - spala je z mojim možem." Za zaključek zgodbe je Blake dodala, da ji je njen mož rekel, da ne misli, da jo je prevaral, saj gre za njeno sestro dvojčico, s katero deli "iste ženske dele". 

Zanimivosti

slovenija, slovenske-železnice, železnice, vlaki, pot-z-vlakom, vožnja-z-vlakom
Zanimivosti

Ugodne abonentske vozovnice za vlak pomembno prispevajo k zmanjšanju CO2 v našem okolju

prašič
Umetna inteligenca

Kmetje bodo lahko s telefonom ugotovili čustveno stanje svojih prašičev

nagon_1
Trajekt Estonia

Nagon iz kamene dobe še vedno ogroža življenja

henry kissinger
Henry Kissinger

Največji cinik hladne vojne

podgana
Na pomoč

(Video) V francoskih mestih nad kolonije podgan kar s pomočjo dihurjev

slika
Zanimivosti

JYSK nadaljuje s prenovo slovenskih otroških letovišč z namenom omogočanja boljšega spanca otrok in mladostnikov