oboževalci navdušeni

Prihaja dokumentarec o Celine Dion

S.Č.
17. 4. 2024, 10.02
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 12.33
Deli članek:

Dolgo pričakovani dokumentarni film o pevki Celine Dion, ki bo premierno prikazan na platformi Amazon Prime Video, obljublja ekskluziven vpogled v osebno in profesionalno življenje ene najsvetlejših zvezd glasbene industrije.

Profimedia
Mnogi že komaj čakajo izid njenega prvega dokumentarca.

Film z naslovom "I AM: CELINE DION" bo izšel 25. junija in obljublja, da bo gledalce poglobljeno seznanil z zdravstvenimi izzivi, s katerimi se sooča kanadska pevka Celine Dion.

Dokumentarec je režirala Irene Taylor, nominiranka za oskarja, ki je že v preteklosti dokazala svojo sposobnost pripovedovanja močnih zgodovinskih zgodb. Dokumentarec je zasnovan kot surov in iskren prikaz Dioninega življenja za zavesami, s poudarkom na njenem boju z redkim sindromom okorele osebe, ki ji je močno spremenil življenje.

Fotografija, ki jo je delila Dionova na svojih uradnih družbenih omrežjih, prikazuje pevko v domačem okolju, kako stiska pest v zmagoslavnem trenutku, kar kaže na njeno nepopustljivost. Objava je takoj sprožila val pozitivnih odzivov med oboževalci, ki komaj čakajo na izid dokumentarca. Mnogi izražajo navdušenje in podporo, z besedami kot so: "To si morate ogledati takoj po izidu" in "tako dolgo smo čakali ta trenutek!!!"

Vedno znova bolj odločna

Dokumentarni film ne bo le prikazal Dionine glasbene poti in njene bolezni, temveč tudi njeno odločenost, da se ne pusti definirati s strani svoje diagnoze. "Zadnjih nekaj let je bilo zame takšen izziv, pot od odkrivanja mojega stanja do učenja, kako živeti z njim in ga obvladati, a ne dovoliti, da me definira," je delila Dion.

Jennifer Salke, vodja Amazon MGM Studios, je prav tako izrazila svoje navdušenje nad projektom, s poudarkom na Dionino globalno priljubljenost in njen pomen za oboževalce. "Celine Dion je globalna megazvezdnica s kariero, ki jo opredeljujeta ne le njena izredna delovna etika in strast, ampak tudi njena predanost svojim oboževalcem,” je dejala Salke.

Pričakovanja so velika in "I AM: CELINE DION" obljublja, da bo prinesel navdihujoč vpogled v življenje ženske, ki je kljub velikim osebnim in zdravstvenim izzivom, ostala trdna in predana svoji umetnosti ter svojim oboževalcem.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka