© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Velikonočne dobrote malo drugače


P. R.
26. 3. 2018, 15.35
Posodobljeno
27. 03. 2018 · 16:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Zakaj ne bi letošnje velikonočno kosilo pripravili malo drugače in tako na svojevrsten način presenetili domače in goste?

Kaval-chef-marec 1.jpg
Kaval

Da miza za velikonočne praznike ne bo ostala prazna, so za vas v restavraciji Evergreen pripravili nekaj okusnih in tudi malo drugačnih velikonočnih jedi, s katerimi lahko presenetite svoje goste.

Kavalov Chef Igor Ilšnik vam bo izdal, kako pripraviti velikonočne jedi na sodoben in kreativen način, zato se mu pridružite na Kavalovi kulinarični ustvarjalnici, ki bo potekala v četrtek, 29. 3. 2018, v restavraciji Evergreen na Smledniku ob 17.00 uri.

Za prijavnino boste odšteli 38 evrov, število mest je omejeno.

Informacije in rezervacije: marketing@kaval-group.si


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.