Poletni pikniki malo drugače: zelenjavno-ribja nabodala
Ste tudi vi malce naveličani tradicionalnih piknikov in miz, ki se šibijo pod dobrotami iz mesnih izdelkov? Morda je čas, da preizkusite nekaj novega in popestrite nabor kulinaričnih dobrot z zelenjavnimi različicami vaših najljubših jedi. Sveža in sezonska zelenjava je namreč odlična izbira za vse tiste, ki želite uživati v lahkih, okusnih in zdravih piknik poslasticah. Za vas smo izbrali recept, ki bo zagotovo navdušil ljubitelje zelenjave in rib.

Zelenjavno-ribja nabodala
Sestavine
2 srednje veliki bučki
5 paradižnikov
1 rdeča paprika
3 fileji ribe po vašem izboru
Ščepec soli in popra
Oljčno olje
Postopek
Fileje ribe in zelenjavo dobro operemo, osušimo in narežemo. Koščke nanizamo na lesena nabodala in jih začinimo s soljo ter poprom. Dobro segret žar premažemo z oljčnim oljem in nanj razporedimo nabodala. Med peko jih obrnemo, da se zapečejo enakomerno.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se