Astronapoved

Horoskop za četrtek, 4. julija

N. K.
4. 7. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v dvojčkih, ob 22.51 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Prihaja zelo zanimiv predlog, nekdo misli na vas toliko kot vi nanj! Na vrsti ste za naslednji korak, ki naj bi bil obarvan z obzirnostjo in pravimi besedami.

BIK – Nekaj se dogaja prehitro, nimate časa za premislek, kakršnega ste vajeni, in ne veste, kaj bi morali storiti. Zdravje in razpoloženje se postopoma izboljšujeta.

DVOJČKA – Tisti, ki vam niso podobni, vam lahko zastavijo vprašanja. Nekatera vas bodo zmedla, ker bodo drzna. Pri delu si kaj zapišite, da ne bi česa pozabili.

RAK – Občutek vas usmerja k pravim osebam. Slišali boste veliko koristnega in zato ni razlogov, da bi kogarkoli čakali. Nekaj se vam bo zdelo veliko lažje kot doslej.

LEV – Kdor čaka, tudi dočaka. Spomnite se tega, ko bo napočil trenutek za neko srečanje. Priznati si morate, da ste včasih maščevalni. Vsaj v ljubezni bodite nežnejši.

DEVICA – Ne najdete skupnega jezika, posebno doma, kjer zahtevate več odkritosti. Nekoliko lažje vam bo v ljubezni, saj zdaj razumete, da vas nekdo vendarle spoštuje.

TEHTNICA – Imate veliko priložnosti, stežka se boste odločili za eno. Povrhu pa lahko pričakujete, da se bo pojavil nekdo, ki se tokrat morda želi le poigravati.

ŠKORPIJON – Končno bo tudi vam posijalo ljubezensko sonce. Storili ste dovolj, zdaj lahko le čakate na odgovor. Pri pogovorih z nadrejenimi boste imeli zadnjo besedo.

STRELEC – Ustvarili boste odličen vtis. Mnogi vam sledijo, a pri delu pazite glede pogodb in dogovorov o urniku. Prave ljubezenske želje skrivate za gostobesednostjo.

KOZOROG – Imeli boste dovolj energije za vse delovne podvige. V ljubezni pa vas moti, da nimate nič konkretnega. Dolgo čakate na odgovore, a jih zdaj ne izsiljujte.

VODNAR – Ne ozirate se na utrujenost. Obrestovalo se vam bo nekaj, za kar ste se že trudili v preteklosti. Ne more vam spodleteti, slišali boste tudi spodbudne besede.

RIBI – Zvezde vam ne bodo prizanesle, posebno v karieri. Ne obljubljajte, da boste pomagali, če tega ne morete izpolniti. Za zdaj se držite tistega, kar že poznate.

Estrada

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Raper Challe Salle
Dopust

Foto: Raper Challe Salle po incidentu z Zlatkom uživa v Turčiji

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?