Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 1. julija

N. K.
1. 7. 2024, 05.14
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Prav nič vam ni pretežko, še bolje pa se počutite, če lahko vi nadzorujete in ukazujete. Tudi danes boste uspešni in znašli se boste v središču pozornosti.

BIK – Danes boste razmišljali samo o delu in vaša borbenost na poslovnem področju se bo okrepila. Vse vam bo šlo lažje od rok, saj boste izjemno podjetni in iznajdljivi.

DVOJČKA – Danes dopoldne ne odlašajte z nekim pomembnim odgovorom. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Izplačalo se vam bo.

RAK – Po eni strani boste morali potegniti črto pod odnosom z nekom iz preteklosti, ki vas že dolgo bremeni, po drugi strani pa se bo pokazalo mnogo priložnosti za nekaj novega.

LEV – Nehajte pretiravati. Razmislite malo, kakšen dan v domačem okrilju vam tudi ne bi škodil. Bi se vsaj enkrat pošteno spočili in potem bi bili še uspešnejši.

DEVICA – Ves dan vas bosta spremljala smeh in dobra volja, ki ju boste prenašali na prijatelje in sodelavce. Bodite previdni, da ne boste zvečer pretiravali in omagali.

TEHTNICA – Uspešno boste začeli pomembno nalogo, vmes vas čaka nekoliko počitka, popoldne pa se boste s polno paro pognali naprej in se bliskovito usmerili k cilju.

ŠKORPIJON – Zakaj bi toliko razmišljali o težavah, če lahko počakate, da čas naredi svoje in vas obdari z umirjenostjo. Zadnje čase ste preveč napeti in razdražljivi.

STRELEC – Vaše počutje bo izjemno spremenljivo, pet minut se boste smejali, naslednjih pet pa razmišljali, kaj bi sami s sabo. Raje se sprostite in ne začnite česa novega.

KOZOROG – Besede bodo najbolj tekle z ribami in škorpijoni. Rakci bodo preveč resni in zapečkarski. Ognjena znamenja pa boste danes gledali iz svojega zornega kota.

VODNAR – Ponedeljek vam bo prinesel prijetne novice, ki vas bodo nekoliko presenetile, sicer pa razveselile. Danes se boste z vsem lažje soočali, saj boste sami sebi dovolj.

RIBI – Finančno stanje bo dobro, morda boste celo kaj prihranili. Nakupi vas ne bodo pretirano zanimali, raje se boste posvetili čustvom in ljubezni.

Estrada

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Raper Challe Salle
Dopust

Foto: Raper Challe Salle po incidentu z Zlatkom uživa v Turčiji

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?