Življenjska energija

Kako manifestacija deluje in kaj vam jo preprečuje?

Tatjana, Merkaba
19. 5. 2024, 20.10
Deli članek:

Kaj je manifestacija oziroma kako storimo, kar želimo? V prvi vrsti poskrbimo za eterično moč, življenjsko energijo.

AdobeStock
Kakor hitro se hoče človek posvetiti dobremu, celice spremenijo naboj in se usmerijo na tekočo eterično moč.

Eterično telo je odsev duše. Misli pa so tiste, ki silijo, da se veliko govori, motijo dušo in v celotni celični strukturi telesa povzročajo napetosti. Napetost se pozna v tem, da se cilji in želje izjalovijo, prekine se tok življenjske iskre, ki je v nas, in manifestacija se ali ustavi in čaka ali pa se popolnoma prekine.

KAJ VAM PREPREČUJE MANIFESTACIJO?

• Negativne misli in
• oddaljenost v preteklosti ali prihodnosti odvzamejo ter pokurijo življenjsko – eterično moč, kar oddalji od bistva jedra v biti – sem.

Priporočam vam, da na hitro preletite sebe, naredite analizo svojih misli, čustev, kako znanje imate, in ugotovite, ali večji del sledite nečemu zunaj sebe, drugim ali gre za služenje drugim, svetu in podobno. In tukaj se kaže vaše manifestiranje tako, da se vam vse čedalje bolj ustavlja, slabi.

VEČ INFORMACIJ

Dostikrat se vam ob želenem cilju poraja vprašanje: »Vse sem naredil, pa nič …« ali pa: »Samo to? Zakaj se ni uresničilo to in ono?« Zakaj je tako? Bolj ko je človek glasen in hrupen, in višja ko je stopnja njegove glasnosti, bolj izpodriva eterične moči, ki reagirajo na nasprotujoča si nihanja vseh šumov ter se umaknejo ali pa postanejo latentne. Kar pomeni, da se manifestacija ne zgodi, ker ne prepozna ničesar skozi glasne šume oziroma motnje. Zato ker se odposlani pozitivni tokovi povežejo z Božjimi eteričnimi močmi, negativni pa ostanejo v ozračju in padejo nazaj na povzročitelja (kar nekateri ljudje zaznavate, čutite kot težo, breme, nelagodje ...).

KAJ JE MANIFESTACIJA?

Manifestacija ni nič drugega kot oblika misli, ki jih ustvarite sami z načinom življenja. To pa lahko spremenite sami ali s pomočjo, ki je na voljo. Priporočilo ali usmeritev je: sledite sebi – intuiciji, pri tem vam je lahko v pomoč tudi temno modra barva. Da jo vključite v trenutku ustvarjanja želje, cilja, da vas okolje jemlje bolj resno ali pa vi sebe ter da vam pomaga ohranjati fokus.

KAKO DOSEČI, DA SE MANIFESTACIJA URESNIČI?

8 ZLATIH PRAVIL MANIFESTIRANJA
1. Postavite si cilj. 2. Bodite vztrajni. 3. Držite se svojega reda (urnika). 4. Zaupajte si. 5. Imejte se radi. 6. Obožujte vse, kar polepša vaše stanje. 7. Bodite zahvalni. 8. Postanite zgled. Poudarek Z mišljenjem in delovanjem vsakega posameznega človeka se uredi manifestiranje, okolje, ki služi človeku.

Z mišljenjem in delovanjem vsakega posameznega človeka se uredi manifestiranje, okolje, ki služi človeku. Na način, da je treba narediti spremembo. Če tega nočete, se manifestacija vse bolj dogaja vse redkeje ali pa se sploh ne dogaja več, ker ni povezave z življenjsko – eterično močjo.

Vprašajte se, kakšno je stanje pri vas glede eterične moči. Je te eterične moči dovolj, je šibka ali v nihanju. Zakaj? Ko je eterične moči dovolj, se vedno izide manifestacija v dobro, ko pa je ta eterična moč šibka ali v nihanju, pa ne. Zato pri sebi preglejte, kje se vam izgublja. Kaj je bilo tisto, ki jo je odvzelo? Kaj je tisto, ki jo preprečuje, da se ne napolni? Volja je tista, ki drži človeško bit v ustvarjalnosti, vztrajnosti, in to, da verjameš v sebe, v življenjsko iskro – ljubezen.

KDO SPROŽI PROCES MANIFESTACIJE IN KJE SE ZAČNE?

Proces manifestacije sproži človek sam, ker se mora najprej obrniti na eterično moč. Bolj ko se človek v procesu preusmerja in predaja želenemu, več moči priteka v njegovo dušo in možganske celice (pomoč je tišina).

Za lažje razumevanje

Ko se proces iz duše in možganskih celic postopno prenese na vso človekovo celično strukturo, utripa in niha vsa bit. Ker prek komandnega mesta možganov, ki se odzivajo, to božansko nihanje preide postopno na celotno telo. Možganske celice, ki vodijo človeško telo, sporočajo vsem organom pozitivno, to je samo dobro. Na ta odziv skozi impulz možganov reagira celoten sistem celic človeškega organizma, takrat svetite in manifestacija se dogaja. Ste magnetni privlak želenega ali pa se dogaja, kar je takrat smiselno in potrebno.

PRVI ODZIV ALI ZAČETEK MANIFESTACIJE

• Brž, ko se človek zave opozorila svoje usode in se iz nje nekaj nauči, začne jedro bitja duše utripati močneje.
• Duh človeku obzirno pokaže njegove napake in slabosti, človeka prek vesti začne pripravljati na dobro. V velikih možganih, takoj pod lobanjskim pokrovom, so številne zelo občutljive celične membrane, ki veliko laže in hitreje zanihajo kakor druge možganske celice. Te celice so vest. Božji duh se dotakne najprej teh celic in te postanejo človekova policija.
• Kakor hitro se hoče človek posvetiti dobremu (dobre misli, manifestaciji), te celice spremenijo naboj, usmerijo se v tekočo eterično moč. Tako človeka to vedno znova opozarja na njegovo dvojnost. Ko se predamo dobremu, postane aktivno jedro bitja, pomoč v duši, ki je bila do zdaj predvsem latentna.
• Pramoč pomoči se začne že med spanjem, ko iz neskončnosti priteka eterična moč. Zato je ključno, kako preživljate čas pred spanjem (uporaba telefona, gledanje televizije, glasno govorjenje), saj to vpliva na polnjenje vaših eteričnih moči čez noč.
• Ko človek sliši, posluša svojo vest in sledi dobremu, se pritok eterične moči povečuje.
• Ko hotenje postane dejanje, tako da človek najprej v mislih, nato pa v dejanjih odpošilja dobre moči, nihajo te možganske celice, vest, še više, kajti vse, kar niha, dela nove resonance – manifestacije.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka