Zgodbe

Janina preobrazba: Dobrodošla spodbuda

Andreja Comino
1. 9. 2024, 06.00
Deli članek:

»Ko se pogledam v ogledalo, mi je žal, da sem se malo zapustila, in nisem prav nič zadovoljna  s svojim videzom. Zadnja tri leta sem namreč pridobila deset kilogramov in izgubila stil, zato sem si zaželela malo spodbude,« je ob prijavi na Janino preobrazbo iskreno povedala 54-letna Željka Kanjir iz Parecaga pri Sečovljah. Z veseljem se je prepustila našim izkušenim lepotnim mojstrom.

Mateja J. Potočnik
Željka Kanjir prej in potem

Ličenje: Manca Maselj

Stilistka: Brigita Potočki /MJZ Fashion

Kozmetika: Christian Dior

Lasna kozmetika: LITERAM Care line

Pričeska: Literamova  terapevtka Mojca Hvastija, frizerski salon Mojca Novo mesto za LITERAM INSTITUTE Salon Piskar, Miševa 1, Domžale

Obleka: Half Price Ljubljana

 »Nikoli ne veš, kakšna presenečenja ti pripravi življenje, zato je dobro, da vse, kar ti pride naproti, zagrabiš z odprtimi rokami. Midva z možem nisva domačina na Obali, a sva tu srečnejša kot marsikateri, ki je tu rojen. Prihajam iz Sarajeva, moj mož iz Varaždina, spoznala pa sva se v najlepšem slovenskem mestu – Piranu, tam sva tudi dolga leta živela,« je povedala Željka, ki se ni ustrašila nobene življenjske preizkušnje. Ena najtežjih je bila, ko zelo dolgo nista mogla imeti otrok.

»Šla sem tudi na umetno oploditev, a ni bila uspešna. Vseeno sem upala, da mi je materinstvo namenjeno, in bila presrečna, ko je bil čez nekaj mesecev test nosečnosti pozitiven. Ob rojstvu težko pričakovane hčerke sem bila hvaležna,« je priznala Željka, ki je po izobrazbi kemijski tehnik, vendar jo je pot vodila v drugačne vode. Z možem nista imela doma in sta se na razne načine trudila ter z leti prišla do lastnega stanovanja. »Selila sva se najmanj šestkrat in zdaj sem navdušena, da živimo v stanovanju v hiši z lastnim dvoriščem in vrtom. V veselje sta nam mucka Misty in nemški ovčar Mondo,« je povedala Željka, ki si je od nekdaj želela svoj salon za nego telesa in si je izpolnila tudi to željo. Ko se je med korono življenje ustavilo, ni tarnala, temveč si je našla službo v trgovini in hitro napredovala v uspešno pospeševalko prodaje. Ko pa je bilo mogoče, je z veseljem spet odprla vrata salona.

»Uživam, ko pomagam strankam s svojimi rokami. Pocrkljam jih z naravnim smiljevim oljem, ki je pravi eliksir mladosti. Pri vsaki dobri masaži pa je zelo pomembno, da se povežeš s človekom,« je razložila. Sicer obožuje sprehode ob morju, poleti pa seveda tudi kopanje. Zelo rada tudi pleše in poje, čeprav, kot pravi, nima posluha. Je zelo dobrovoljna, zato je v njeni družbi vedno veselo. Tako je bilo tudi na preobrazbi, saj je naše lepotne mojstrice spravljala v smeh in dobro voljo.

Nadaljevanje prispevka si lahko preberete v reviji Jana,  št. 35, 27. avgust 2024.

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!

Estrada

monika avsenik pl
Pevka, učiteljica, fotografinja

Monika Avsenik spregovorila o bremenu, ki ga nosi njen priimek, in enem od bolj bolečih trenutkov v karieri

jodie foster
V eni sezoni

Seriji Shogun rekordnih 18 emmyjev

dominik bagola
Dominik Bagola - Balladero

Letos so ga presenetile lastovke, v spominu ima še kačo

andrej hofer
Konec poletja

Kaj znanega voditelja spravi v manjši obup

matjaž javšnik
Srce je dobro

Matjaž Javšnik se ne more zrediti

sveča, prometna nesreča
Smrt glasbenega pionirja

Poslovil se je legendarni slovenski glasbenik "Zoran, za prijatelje tudi Crni"

Zanimivosti

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?

renato-volker
Gejevski aktivist, komik, šank filozof

Hiral na mariborski onkologiji, dobil videnje in začel pisati

jedilno olje
Reckiliramo

Kaj storite z oljem, ki ostane po koncu priprave obroka?

cedevita-olimpija, basket-preparty
1. oktober

Vsi v Stožice na nepozaben spektakel!