Ješprenjeva solata
Sestavine: 80 g ješprenja + 8 oliv + 3 velike žlice koruze + 50 g sveže paprike +1 pločevinka tune v oljčnem olju + sol, poper, tabasko.

Za skledico: 1 list vlečenega testa.
Priprava: kuhamo ješprenj (ki smo ga čez noč namočili v vodi) približno 45 minut, ga odcedimo in damo v skledo. Dodamo na kocke narezano papriko in olive, koruzo in tuno skupaj z oljem. Solimo, popramo in začinimo s tabaskom. Postavimo v hladilnik.
Priprava sklede: vlečeno testo razporedimo v primerno pomaščeno posodo ter pečemo 5 minut na 180 stopinj Celzija, da se zapeče in dobi primerno obliko.
Ohlajeno ješprenjevo solato postrežemo v skledi iz vlečenega testa.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se