
Uživajte nepasterizirana živila
So bolj zdrava, boljšega okusa in predvsem boj avtentična.

Pasterizacija je postopek toplotne obdelave živila, s katerim zmanjšamo število mikroorganizmov, ki bi lahko povzročili bolezen ali celo nezaželeno fermentacijo živila. Hkrati tudi inaktiviramo encime v živilu in mu s tem podaljšamo kakovost in obstojnost. V postopku pa vseeno niso uničeni vsi mikrobi. Vseeno pa je odlično, če v svojo prehrano vnašate čim več nepasteriziranih živil.
Spoznajte najbolj sveže na sceni – Laško Nepasterizirano! V letošnjem poletju so se tudi pri Laškem odločili, da trgu predstavijo največjo inovacijo leta, saj na sceno postavljajo izjemno pitno svetlo pivo v novi ikonični steklenici z retro pridihom, ki nosi sproščen značaj, zgrajen s polnostjo okusa, prijetno svežo hmeljno aromo in avtentično grenčico legendarnega slovenskega piva.
A kar je najpomembnejše, novo Laško Nepasterizirano ponuja edinstveno bogato svežino, ravno pravšnjo za lahkotna druženja v toplih dneh. Ustvarjeno je namreč po posebnem postopku iz čistega sladu po tradicionalni recepturi z rokom trajanja 12 tednov.
Osvežite se in značaj svežega na sceni delite tudi z ostalimi z uporabo #Nepasterizirano!
Preberite tudi
Najbolj brano
Trenutno
6 °C
Deževno
ponedeljek, 17. 3
Deževno
torek, 18. 3
Jasno
sreda, 19. 3
Jasno
7-dnevni obeti