Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Uživajte nepasterizirana živila


Promocijsko sporočilo
23. 6. 2017, 14.22
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:03
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

So bolj zdrava, boljšega okusa in predvsem boj avtentična.

NEPASTERIZIRANO.jpg

Pasterizacija je postopek toplotne obdelave živila, s katerim zmanjšamo število mikroorganizmov, ki bi lahko povzročili bolezen ali celo nezaželeno fermentacijo živila. Hkrati tudi inaktiviramo encime v živilu in mu s tem podaljšamo kakovost in obstojnost. V postopku pa vseeno niso uničeni vsi mikrobi. Vseeno pa je odlično, če v svojo prehrano vnašate čim več nepasteriziranih živil. 

Spoznajte najbolj sveže na sceni – Laško Nepasterizirano! V letošnjem poletju so se tudi pri Laškem odločili, da trgu predstavijo največjo inovacijo leta, saj na sceno postavljajo izjemno pitno svetlo pivo v novi ikonični steklenici z retro pridihom, ki nosi sproščen značaj, zgrajen s polnostjo okusa, prijetno svežo hmeljno aromo in avtentično grenčico legendarnega slovenskega piva.

A kar je najpomembnejše, novo Laško Nepasterizirano ponuja edinstveno bogato svežino, ravno pravšnjo za lahkotna druženja v toplih dneh. Ustvarjeno je namreč po posebnem postopku iz čistega sladu po tradicionalni recepturi z rokom trajanja 12 tednov.

Osvežite se in značaj svežega na sceni delite tudi z ostalimi z uporabo #Nepasterizirano!


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.