Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kako porabiti ostanke jajc?


K.M.
11. 4. 2020, 14.00
Posodobljeno
03. 01. 2024 · 09:20
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

V času velikonočnih praznikov se hitro zgodi, da pripravimo preveliko količino trdo kuhanih jajc. Kako te porabiti? Za vas imamo preprost recept za okusna polnjena jajčka.

polnjena jajcka tuna.png
Arhiv
Polnjena jajčka

Pikantna jajčka s tunino in kaprami

Sestavine za 12 kosov:
6 v trdo kuhanih jajc
1 mala pločevinka tunine
2 ali 3 sardelni fileji
1 mlada čebulica
2 žlici v kisu vloženih kaper
1 ščep popra

Priprava:
V trdo kuhana jajca olupimo in prerežemo ter vzamemo ven rumenjake.
Tunino dobro odcedimo in jo s štirimi
rumenjaki, tremi žlicami narezane čebulice in kaprami zmiksamo. Nazadnje
nadev začinimo še s poprom in z njim
napolnimo jajčka.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.