
Kako porabiti ostanke jajc?
V času velikonočnih praznikov se hitro zgodi, da pripravimo preveliko količino trdo kuhanih jajc. Kako te porabiti? Za vas imamo preprost recept za okusna polnjena jajčka.

Pikantna jajčka s tunino in kaprami
Sestavine za 12 kosov:
6 v trdo kuhanih jajc
1 mala pločevinka tunine
2 ali 3 sardelni fileji
1 mlada čebulica
2 žlici v kisu vloženih kaper
1 ščep popra
Priprava:
V trdo kuhana jajca olupimo in prerežemo ter vzamemo ven rumenjake.
Tunino dobro odcedimo in jo s štirimi
rumenjaki, tremi žlicami narezane čebulice in kaprami zmiksamo. Nazadnje
nadev začinimo še s poprom in z njim
napolnimo jajčka.
Preberite tudi
Najbolj brano
Trenutno
6 °C
Deževno
nedelja, 16. 3
Deževno
ponedeljek, 17. 3
Deževno
torek, 18. 3
Jasno
7-dnevni obeti