Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Ajda Mlakar je prava gurmanka


K.M.
12. 10. 2024, 10.00
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

Voditeljica nove oddaje Kralj svoje kuhinje priznava, da je prava gurmanka.

Ajda Mlakar
Jon Razinger / Media Partner Agencija
Ajda Mlakar uživa v dobri hrani, kar bo pokazala tudi v oddaji Kralj svoje kuhinje.

Simpatična Zasavka Ajda Mlakar je dobila svojo kuharsko oddajo na Veseljaku in Aktualu, oddajo z naslovom Kralj svoje kuhinje. Vsak ponedeljek ob 20. uri se bo povabila v eno od slovenskih gostiln in vam skupaj s kuharskimi mojstri pomagala, da bo - ste tudi doma lahko pripravili zanimive, a ne preveč zahtevne krožnike, s katerimi boste navdušili svoje goste. Zato je na mestu tudi vprašanje, ali tudi v zasebnosti uživa v hrani. 

"O, ja, sem velika gurmanka in vesela sem, da si to strast deliva tudi z mojim dragim. Pogosto se zgodi, da neko destinacijo obiščeva samo zato, ker si želiva obiskati določeno restavracijo. Pravijo, da je človek to, kar jé, zato se trudim, da je hrana, ki jo jem, tudi čim bolj sezonska, lokalna in ima kar se da kratko pot od zemlje do mojega krožnika," je za revijo Lady povedala simpatična Ajda in dodala, da si za obrok rada vzame čas. 

Ajda Mlakar in Damjan Fink
Veseljak
Ajda Mlakar in Damjan Fink sta v prvi oddaji Kralj svoje kuhinje tvorno sodelovala.
Ajda Mlakar in Damjan Fink, Kralj svoje kuhinje
Kralj svoje kuhinje
Ajda Mlakar in Damjan Fink, Kralj svoje kuhinje

"Če se le da, si za hranjenje vzamem čas. Se mi zdi, da hrana čisto drugače obleži v želodcu, če jo pojemo počasi in z užitkom. Prav tako lahko takrat zares okusiš vse okuse in strukturo pripravljenih jedi. Seveda pa pride tudi do situacij, ko to ni mogoče, recimo med različnimi snemanji. Takrat po navadi raje pojem nekaj malega, samo zato, da nisem lačna, in počakam na trenutek, ko se mi obveznosti sprostijo," je še dodala voditeljica, ki sicer obožuje sir parmigiano, tartufe, gobe in morsko hrano. 


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.