Kako ukrepi vplivajo na snemanje šova MasterChef?
Je v zakulisju vse skupaj bolj zapleteno, kot potem vidimo na TV ekranih? Kako na ustvarjanje šova v času epidemije gledajo kuharski mojstri in sodniki šova MasterChef?

Če se je bilo potrebno lansko leto zaradi ukrepov še precej loviti, da je vse steklo po načrtih, pa je to sezono vse skupaj najbrž že precej utečeno. Ali ekipa občuti, da snemanje poteka v obdobju epidemije koronavirusa? Kako lažje je v primerjavi z lanskim letom?

»Korona situacija je še vedno tako zelo nepredvidljiva, da je pri snemanju vseskozi potrebno prilagajanje. Tudi tokrat,« pojasnjuje sodnik šova MasterChef Luka Jezeršek, ki je sicer zelo pogrešal vrvež in napeto dogajanje v slavni kuhinji. Da znova stoji na sodniškem podiju, je vesel tudi Karim Merdjadi, ki priznava, da seveda občuti drugačen potek dela zaradi epidemije, a mu ukrepi ne predstavljajo težav. »Vsako snemanje od nas zahteva testiranje in upoštevanje vseh higienskih ukrepov. Ko to sprejmeš in se sprijazniš, ni težav. Vse gre gladko naprej.«
Kako pa vse skupaj doživlja Bine Volčič? »Oh, tale covid pa nam vsem kravžlja živce, glede na astronomsko visoko število okužb je nemogoče pričakovati 3 mesece snemanja brez zapletov – pomembno je, da smo prilagodljivi in da vse spremembe sprejemamo z veliko mero potrpežljivosti in dobre volje, nenazadnje imamo to čast, da smo lahko sodniki v Masterchef kuhinji!«
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se