Tri sladke različice pohanih šnit, ki vas bodo ponesle v otroštvo
Nostalgično: Retro pohane šnite malo drugače: s toplimi borovnicami, s pomarančno skuto in z jagodami in rikoto. Trije recepti, ki bodo navdušili male in velike sladkosnede.

Pohane šnite poznamo vsi. Nostalgično se spominjamo mehkih toplih šnit, bogato posutih s sladkorjem, kasneje morda celo s čokoladnim namazom, če smo bili res pridni.
Tokrat predstavljamo tri domiselne različice z jagodami, borovnicami in malinami, ki bodo navdušile s svežino, barvitostjo in okusom. Vse tri različice so preproste za pripravo in odlične za razvajanje ob koncu tedna ali kot sladek oddih sredi dneva.
Klasične šnite s preprostim borovničevmi kompotom
Ta recept so pripravili otroci, ki so soustvarjali otroško kuharsko rubriko v reviji Dober tek. So preproste in prav take, kot jih poznamo iz otroštva. Če jih boste delali poleti, uporabite sveže gozdne borovnice, sicer pa lahko tudi zamrznjene.
RECEPT: Pohane šnite z borovničevim kompotom

Pohane šnite z jagodami
Kadar pripravljate brunch ali pa bi radi le malce odstopili od klasike, se lahko pozabavate z nadevi. Pokusite kombinacijo kremaste rikote, medu, svežih jagod, nekaj listkov mete in nekaj zrn solnega cveta.
RECEPT: Pohane šnite z jagodami, rikoto, medom in solnim cvetom

Pirine šnite s pomarančno skuto in malinami
Pirine šnite s pomarančno skuto in malinami so prefinjena nadgradnja klasične različice. Rahlo oreškast okus pirinega kruha se odlično ujame s svežino citrusov in nežno kislino malin.

RECEPT: Pirine šnite s pomarančno skuto in malinami
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se