Zelišča v kulinariki

Na ZIK-u Črnomelj poteka študijski krožek Zelišča v kulinariki. Cilj tega študijskega krožka je priprava knjižice o zeliščih, kjer bodo predstavljeni tudi novi recepti jedi z zelišči. V okviru krožka je zeliščarka Minka Kočevar izvedla predavanja o zeliščih v kuhinji in o zeliščih, ki jih pogosto gojimo v družinskem vrtu. V sredo, 31. maja 2017 je kuhar Matej Špec za članice krožka pripravil praktično delavnico. Spekel je skutino gibanico s koprivami in čemažem, zelenjavo in meso z rožmarinom ter žajbljem. Vsi uporabljeni recepti bodo objavljeni tudi v knjižici, ki jo bo študijski krožek izdal v prihodnjem šolskem letu. Če imate svoje recepte, ki bi jih radi objavili, vas vabimo, da se nam pridružite.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se