Bunderla kot komentator priljubljene kuharske oddaje Riba, raca, rak že dve sezoni skrbi za presenečenja in kuharske izzive znanim obrazom, s čimer zabavno poskrbi, da gredo iz svoje cone udobja. "Ne gre le za kuharski resničnostni šov, ampak tudi za zabavno spoznavanje kuharskih in gostiteljskih sposobnosti znanih obrazov. Oddaja, ki združuje zabavo in kuhanje, predvsem omogoča gledalcem, da spoznajo znane obraze v malce drugačni luči – v kuhinji. Priznam, fino je znanim Slovencem in Slovenkam postavljati zabavne izzive v kuhinji," je v pogovoru za revijo Lady povedal štiridesetletni voditelj in glasbenik .
Zase skromno pravi, da o kuhanju nima pojma, ga pa zato kot kuharskega mojstra toliko bolj hvalijo njegovi prijatelji. S Klemnom so pri reviji Lady poklepetali o kuhariji, o izkušnjah v kuhinji in o najljubših specialitetah. "Obožujem pikantno hrano, priznam pa, da si, kadar sem na tesnem s časom, hrano naročim tudi na dom. Najraje indijsko! Seveda pa se še vedno prepustim kakšni pregrehi. Moja šibka točka so slane stvari, pice, hitra hrana … Sladko, razen sladoleda, ni problem. V glavnem ne jem moke in čim manj slanega. Se pa vsako nedeljo pregrešim in v tem totalno uživam," je priznal Bunderla in v pogovoru zaupal, kateri sta jedi, ki ju sam najbolje pripravlja.