Priljubljeni voditelj

Klemen Bunderla obožuje pikantno hrano, razkril je, katere jedi so njegova šibka točka

P. S.
6. 11. 2024, 09.41
Posodobljeno: 6. 11. 2024, 10.22
Deli članek:

Priljubljeni voditelj na Aktualu Klemen Bunderla s svojo energično osebnostjo vsak dan navdušuje tudi gledalce kuharskega šova Riba, raca, rak.

Sašo Švigelj
Klemen Bunderla

Bunderla kot komentator priljubljene kuharske oddaje Riba, raca, rak že dve sezoni skrbi za presenečenja in kuharske izzive znanim obrazom, s čimer zabavno poskrbi, da gredo iz svoje cone udobja. "Ne gre le za kuharski resničnostni šov, ampak tudi za zabavno spoznavanje kuharskih in gostiteljskih sposobnosti znanih obrazov. Oddaja, ki združuje zabavo in kuhanje, predvsem omogoča gledalcem, da spoznajo znane obraze v malce drugačni luči – v kuhinji. Priznam, fino je znanim Slovencem in Slovenkam postavljati zabavne izzive v kuhinji," je v pogovoru za revijo Lady povedal štiridesetletni voditelj in glasbenik .

Strokovnjaki opažajo da se ozaveščenost o pomenu zavarovanj iz leta v leto povečuje

Zanimivosti

Ozaveščenost o pomenu zavarovanj se v Sloveniji iz leta v leto povečuje

Zase skromno pravi, da o kuhanju nima pojma, ga pa zato kot kuharskega mojstra toliko bolj hvalijo njegovi prijatelji. S Klemnom so pri reviji Lady poklepetali o kuhariji, o izkušnjah v kuhinji in o najljubših specialitetah. "Obožujem pikantno hrano, priznam pa, da si, kadar sem na tesnem s časom, hrano naročim tudi na dom. Najraje indijsko! Seveda pa se še vedno prepustim kakšni pregrehi. Moja šibka točka so slane stvari, pice, hitra hrana … Sladko, razen sladoleda, ni problem. V glavnem ne jem moke in čim manj slanega. Se pa vsako nedeljo pregrešim in v tem totalno uživam," je priznal Bunderla in v pogovoru zaupal, kateri sta jedi, ki ju sam najbolje pripravlja.

Še več zanimivih vsebin si preberite v reviji Lady

Zanimivosti

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu

pitje čaja
Zeliščni napitek

Za svežo in sijočo polt si vsak dan privoščite skodelico čaja

LEČA
Leča

Stročnica, ki bogati jedilnike in odpravlja slabokrvnost