V nestrpnem pričakovanju

Jesen na TV Veseljak Golica z obogatenim programom!

B.M.
28. 8. 2024, 16.16
Deli članek:

Jeseni se bo na TV Veseljak Golica pojavilo kar nekaj novih oddaj.

Jaka Zorman
Darja Gajšek

Veseljak v živo z Darjo Gajšek

TV Veseljak Golica bo jeseni postregla z obogatenim televizijskim programom, v katerem moramo izpostaviti oddajo Veseljak v živo z Darjo Gajšek. Priljubljena oddaja, kjer se igra izključno v živo, bo še naprej na sporedu ob torkih ob 20.00. Od 10. septembra dalje pa bo daljša in obogatena. V oddaji bo Darja Gajšek po novem gostila kar dva glasbena izvajalca, priložnost za nastopanje pa bodo dobili tudi mlajši, ki se lahko k sodelovanju prijavijo preko elektronskega naslova: otroci@veseljak.si. Darja se s svojimi glasbenimi gosti že veseli vaših klicev v oddajo! Takole obljublja: »Gostili bomo več glasbenikov v eni oddaji, kar bo prineslo svojevrsten tehnični zalogaj. Gostili bomo izjemne ansamble, ki bodo prepevali polke in valčke, pa tudi zabavne glasbenike, ki bodo prepevali slovenske pesmi zabavnega pridiha. Največja posebnost nove sezone pa so mali veseljaki. Povabili smo vse starše, pa babice, dedke, tete, strice, sosede in prijatelje, ki imajo v svoji bližini malega veseljaka, ki je mlajši od 15. let in rad in lepo poje, da ga prijavijo in mu s tem omogočijo, da bo prav on izbran, da v naši oddaji v živo zapoje s svojim najljubšim ansamblom ali zabavnim glasbenikom. Ko sem bila majhna punčka, sem vedno sanjala o tem, da bi lahko zapela s kakšnim ansamblom, na čist ta pravem odru, pred kamerami in da bi me lahko videli po vsej Sloveniji. In te otroške sanje bomo uresničevali v novi sezoni oddaje Veseljak v živo z Darjo Gajšek.«

Z Jasno in glasno

Septembra se na televizijske ekrane vrača prekaljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, ki bo v oddaji Z Jasno in glasno vsak petek ob 20.00 z gosti komentatorji pokomentirala novosti na slovenski glasbeni sceni. »Trenutno se na domači glasbeni sceni ogromno dogaja, je v dobri kondiciji, ansambli so zelo aktivni in nastajajo uspešnice. Vsekakor je veliko zanimivega materiala za pokomentirati in zelo se veselim, da je prav na TV Veseljak Golica prostor za takšno oddajo. Kje, če ne ravno tukaj?«, nam je zaupala Jasna, ki nas bo prvič pozdravila v petek, 20. septembra ob 20.00.

Jon Razinger
Jasna Kuljaj

Teden na Veseljaku

Ob petkih ob 20:30 pa bo na sporedu TV Veseljak Golica oddaja Teden na Veseljaku, v kateri bo voditelj Tomaž Rot gledalce popeljal skozi najbolj zanimive trenutke minulega tedna na Veseljaku. Vsak teden se v programu Veseljaka zgodi veliko zanimivih dogodkov, obiskov in akcij. Včasih gre pa kaj tudi narobe, vse boste zvedeli v oddaji Teden na Veseljaku. Tomaž Rot je sicer voditelj Veslejakovega Dobrega dne, ki ga vodi izmenjaje z Evo Šolinc (vsak dan med 10.00-14.00), ljubitelji domače glasbe pa ga poznajo kot vodjo ansambla Tomaža Rota.

Veseljak
Tomaž Rot

Podkasti Klemna Selakovića

Za ljubitelje poglobljenih pogovorov pa bodo zanimivi četrtki, ko si boste lahko ob 21.00 ogledali pogovore enega najbolj priljubljenih podkasterjev v Sloveniji, Klemna Selakovića.

Sašo Švigelj
Klemen Selaković

Kralj svoje kuhinje

Na TV Veseljak Golica bodo jeseni postregli še z eno novostjo, in sicer z oddajo Kralj svoje kuhinje, ki jo bo vodila simpatična Zasavka Ajda Mlakar. Vsak ponedeljek ob 20.00 se bo povabila v eno od slovenskih gostiln in vam skupaj s kuharskimi mojstri pomagala, da boste tudi doma lahko pripravili zanimive krožnike in navdušili svoje goste. Ajdo Mlakar poznamo kot voditeljico Židanega popoldneva na Veseljaku (od 14.00-18:00) ter kot vremenarko na Planet tv. Njen temperament bo v tej oddaji vsekakor prišel do izraza in zanimivo bo videti, kako ji bodo kos različni kuharski mojstri.

Simon Pelko
Ajda Mlakar

Na programu TV Veseljak Golica obljubljajo v naslednjih mesecih še mnogo novosti, vsekakor pa ostajajo na sporedu priljubljene oddaje Potep z Leo, Glasbene želje z Evo Šolinc, Iskreno z Majo, Nikin glasbeni izbor, Ducat Veseljakovih z Janjo Ulaga, VIP petek, Štiri tačke & Za zdravje, itd.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste