Ocenjevanje Prleške gibanice: Najboljša iz kuhinje gostilne Zorko
Kulturno, turistično in izobraževalno društvo Kelih iz Ključarovcev pri Ljutomeru je že četrto leto zapored pripravilo turistično-gastronomsko prireditev Prleška gibanica,ki sodi v sklop letošnjega praznika občine Križevci.

Tokratno prireditev je zaznamovalo ocenjevanje tovrstne prleške specialitete, o najboljših pa je odločala posebna komisija, ki so jo sestavljali Zdenka Tompa, Frančka Lebarič in Branko Slavinec. Organizatorji omenjene prireditve si vsakokrat prizadevajo, da z izjemno bogatim kulturnim, tekmovalnim in zabavnim programom vedno znova navdušijo številne domače in tuje turiste. Mnogi so si z velikim zanimanjem ogledali še praktični prikaz priprave prleške gibanice, ki sta ga predstavili Majda Vrbnjak in Lidija Koroša.
Preberite več v Štajerskem Tedniku
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se