© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Špinača s popečenim sirom


Jana
5. 8. 2009, 00.00
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Potrebujemo šopek mladih špinačnih listov, 25 dag češnjevih paradižnikov, 25 dag sira za žar, olje, balzamični kis in začimbe.

Špinača s popečenim sirom

Potrebujemo šopek mladih špinačnih listov, 25 dag češnjevih paradižnikov, 25 dag sira za žar, olje, balzamični kis in začimbe.

Špinačo operemo in osušimo ter zložimo na krožnike, na liste pa damo razpolovljene paradižnike, ki smo jih nekoliko solili. Sir zrežemo na centimetrske rezine, opečemo na žaru ali v ponvi, še enkrat zrežemo na grižljaj velike koščke  in še tople porazdelimo po krožnikih. Prelijemo z mešanico oljčnega olja in balzamičnega kisa in potresemo z drobno zrezanim majaronom, origanom ali timijanom.

E-novice · Novice

Jana

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem z najpomembnejšimi dogodki doma in po svetu.

Hvala!

Vaša prijava je bila sprejeta.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.