Nasveti

Pogradi

Oglasno sporočilo
14. 2. 2019, 00.00
Posodobljeno: 25. 9. 2020, 12.18
Deli članek:

Nenehno se razvija in oblikuje razna oprema, tako za dom, kakor za druge dejavnosti, ki je morda veliko bolj uporabna, praktična, funkcionalna, ipd. Recimo, že nedolgo nazaj smo poznali zgolj otroške postelje, medtem, ko so danes zelo priljubljeni pogradi za otroke. Sicer so bili otroški pogradi prisotni tudi že prej, vendar pa ne v takšnih barvah, dimezijah, s takšnimi lastnostmi, kot jih poznamo danes. Pogradi so se oblikovali v takšne, da niso več le funkcionalna postelja, ki služi dvema otrokoma, pač pa imajo nekateri tudi dodatne predale in funkcije, kar jim daja še večjo prednost. Tako so vedno bolj otroške sobe opremljene tudi s pogradi. Otroška trgovina mali vragci pa nam nudi zanesljivo in kakovostno izbiro raznih pogradov.

Pogradi so predvsem uporabni pri družinah, v katerih je več otrok ali pa vsaj dva. Tudi pri tistih, ki nimajo veliko prostora na voljo ali pa si več otrok deli enako otroško sobo. Seveda to ne pomeni, da si edinec ne more želeti pogradi, seveda ga lahko, so pa otroški pogradi priljubljeni predvsem v zgoraj naštetih primerih. Ker so tudi pogradi za otroke lahko kar s tremi posteljami in tudi kakšnim dodatnim predalom za shranjevanje, so odličan možnost za prihranek prostora. Otroške sobe so tako lahko zelo funkcionalne, če izberemo takšno opremo, ki bo ustvarila tako odličen videz, kakor tudi omogočila prijetno bivanje otrokom. Kar je seveda bistveno, če ne tudi najbolj pomembno.

Otroci v svojih sobah počenjo različne stvari in v njih se na nek način razvijajo. Nastajajo razna njihova dela, misli in vse drugo, kar morda otrok zaupa le sam sebi v svojem prostoru. Zato so kvalitetne otroške sobe toliko bolj pomembne. Morda, ko se dogajajo najbolj pomembni ali pa zelo pomembni procesi pri otroku, otrok počiva na postelji, ker mu je tako najudobneje. Ali pa smo posteljo nadomestili s pogradi oziroma pogradom, katerega si otrok mogoče deli s sorojencem ali sorojenci. Kakorkoli, niti ni pomembno, pomembno je le to, da so otroški pogradi vsekakor pri otrocih zelo priljubljeni, ne glede na njihovo starost. Res pa je, da so pogradi za otroke morda primernejši za večje otroke in ne tudi za zelo majhne. To seveda presodimo starši, ali pa za mnenje prosimo tudi prodajalce, kateri običajno imajo veliko izkušenj in nam lahko svetujejo ustrezno.

Morda bodo pogradi imeli nekoliko višjo ceno od običajnih postelj. Res pa je, da je tudi odvisno, kateri nas otroški pogradi so prebudili pri nas zanimanje. Cene so resnično različne in bomo seveda na podlagi lastnih finančnih zmožnosti izbrali ustreznega. Ker so pogradi za otroke nakup, katerega ne bomo tako hitro zamenjali, bomo seveda poskrbeli, da se takoj odločimo za ustreznega. Otroške sobe pa dobijo svojo podobo, ko otrok vanjo »naseli« vse svoje reči in jo naredi za svojo. Takrat pridobijo sobice tisto energijo, ki je običajno potrebna, zato, da čutimo, da smo v otroški sobi.

Čeprav bi morda kdaj sami izbrali drugače, je prav, da kdaj prepustimo določitev tudi otrokom. Sploh, če se gre za nekaj, s čimer bo tudi sam imel veliko stika. Recimo, otroške sobe so prostori v katerih bivajo otroci in v njih izvajajo različne dejavnosti. Prav je, da je soba zanj prijetna. Ne glede na to, ali bodo morda zanimivi pogradi ali običajne otroške postelje. Seveda mu lahko predlagamo in svetujemo, pa vendar se na koncu poskušamo prilagoditi njegovim željam. Res je, da bodo otroški pogradi prišli v poštev, če bo več otrok bivalo v isti sobi in, da bodo pogradi za otroke uporabni, če bomo morda potrebovali več prostora oziroma tega prihraniti. Čeprav, bodo verjetno ti otrokom tudi zanimivi in bo morda otrok sam predlagal tovrstno izbiro postelje, saj so sicer zelo priljubljeni.

Estrada

kataya
Ponosna na svojega moškega

Kataya razočarano ugotavlja, da še vedno živimo v moškem svetu

alenka-pinterič
Med iskrenimi ljudmi

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne bi imela šans

čuki, jože-potrebuješ
Intervju: Jože Potrebuješ

"Pijanščine že od nekdaj ne razumem in s tem, da grem komu na živce, nimam težav"

VR AKTUAL - LMSP ODDAJA 3 - FOTO Jaka Zorman (36 of 58)
Last minute sanjska poroka na Aktualu

Lupljenje krompirja, zavezovanje vezalk in trije plesni izzivi

nina puslar
Izvajalka s skoraj 300 tisoč sledilci

Nini Pušlar ne manjka oboževalcev, kjer koli že nastopa

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

Zanimivosti

460956610_940626324765117_1428177546756988567_n
Državno tekmovanje

Najtežja buča je imela 615 kilogramov, izmerili tudi najdaljšo doslej

botoks1 shutter
Instagramov obraz

Najstnice polnila naročijo na spletu in si jih vbrizgavajo kar same

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno