Prekajeval meso, zažgal barako

##IMAGE-3309353##
Tudi priprava suhomesnatih izdelkov zna biti nevarno početje, posebno še, če ogenj uide nadzoru. To se je med vikendom zgodilo tudi na Impoljci. Občan je meso prekajeval v leseni baraki, veliki 4 x 2 metra.
Ogenj je zakuril v kovinskem vedru, vendar so plameni ušli nadzoru, tako da se je vnela še baraka in pogorela do konca. Gasilci so ogenj pogasili.
Gorelo tudi na Šutni gori
V nedeljo okoli pol ene ure zjutraj so bili policisti in regijski center za obveščanje obveščeni, da v Šutni gori vikend. Lesen vikend, velik 5 x 7 metrov, v lasti domačina je pogorel do tal, škoda pa naj bi bila glede na vložena sredstva in trud v obnovo po izjavi lastnika zelo velika, vsaj nekaj 10.000 evrov.
Gasilci so sicer na kraju pogasili ogenj in postavili požarno stražo, policisti pa podnevi nadaljevali z ogledom kraja, da bi ugotovili vzrok požara. V vikendu so sicer zadnja dva tedna ogrevali z drvmi, pri ogledu pa so ugotovili, da je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake na dimniški cevi, kjer je prihajalo do pregrevanja in posledično do požara.
Odnesli meso
Neznanci so v noči na nedeljo izkoristili odsotnost lastnikov stanovanjske hiše na Drnovem in vanjo vlomili. Policisti so ugotovili, da so v hišo prišli na silo skozi garažna vrata, nato pa s podstrešja odnesli za okoli 70 kg suhomesnatih izdelkov.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se