© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika / stran 388

brancin-na-preizkusnji-1_1115x560_acf_cropped.jpg

Brancin na preizkušnji

Brancin je v naših ribarnicah zmeraj na voljo, je ena najpogostejših jadranskih belih rib in le redko bomo srečali koga, ki brancina še nikoli ni poskusil. Splošno mnenje v javnosti je, da so divji brancini kakovostnejši in boljši od vzrejenih, in temu sledi tudi cena, ki je za divjaka lahko trikrat višja od cene vzrejenega brancina. So pa tudi razlike med cenami brancinov različnih ribogojnic – ena izmed slovenskih se s svojimi brancini tesno približuje ceni divjih. Pa so razlike tudi v okusu? Bi jih laične brbončice prepoznale? Se splača?

Urška Petelin
1. 6. 2015
planet-neptune-full-864302.jpg

Kaj pravi horoskop za naslednji teden

Merkurjeva retrogradnost je na vrhuncu, od vsepovsod lahko slišimo, kaj vse se nam dogaja te dni. Ni niti čudno, saj se tokrat vrača po svojem znamenju, Dvojčkih, se pravi, da je bolj močan kot ob drugih priložnostih.

N.N:
31. 5. 2015, 07.00

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.