© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika / stran 365

jagnjetina_1115x560_acf_cropped.jpg

Jagnjetina

Prepričan sem, da je jagnjetina najbolj žlahtno aromatično meso, je tudi »bio«, saj se ovce pasejo na odročnih pašnikih, primernih morda samo še za koze. Ker so ovce in jagenjčki prilagojeni skromnim razmeram, imajo v mediteranski kulturi in kulinariki pomembno vlogo. Prav zdaj, z začetkom pomladi se pričenja sezona jagnjetine, ki je najokusnejša vse do poznega poletja.

Darko Petelin
1. 4. 2015
Vila, horoskop

Tedenski horoskop od 30. 3. do 6. 4.

Pred nami je teden večje aktivnosti in volje, predvsem do stabiliziranja in obvladovanja stanja, pa tudi do ustvarjenja pogojev, v katerih bi lahko naredili karseda največ. Usmerjenost k ciljem, po možnosti čim bolj konkretnim, je vse večja, pripravljenost na premagovanje naporov ob doseganju zastavljenih ciljev pa tudi na visoki ravni.

R.T.
29. 3. 2015, 14.35

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.