Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Paradižnikove kocke


S.E./Zarja
5. 8. 2017, 19.01
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:03
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake.

paradižnik
Zajem zaslonske slike
Tudi ostanke lahko koristno uporabimo.

Čeprav jo shranjujemo v hladilniku, mezga iz drobno sesekljane ali zmlete paradižnikove sredice, ki je ne porabimo v nekaj dneh, hitro postane plesniva.

Kadar nam pri kuhanju ostane paradižnikova pulpa, jo zato raje prelijmo v posodico za led in postavimo v zamrzovalnik. Ko kocke zamrznejo, jih pretresemo v vrečko ali posodo in še naprej hranimo v zamrzovalniku. Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake, ki jih po potrebi odmrznemo in uporabimo.

Preberite tudi: Eksplozija svežine: Lubenični sorbet. Kliknite tukaj!


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.