
Ajda Mlakar vesela, da je dobila takšno priložnost
Simpatična Ajda Mlakar se dobro znajde tudi v kulinariki, zato je vesela, da je dobila priložnost, v kateri kombinira ljubezen do televizije in kulinarike.

Ajda Mlakar je v ponedeljek pred oddajo Kralj svoje kuhinje gostovala v 'domačem' Židanem popoldnevu na Veseljaku, kjer je spregovorila tudi o tem, zakaj se v kuharski oddaji počuti domače. "Vedno bolj se podajam v kulinarične vode, ki so mi zelo pisane na kožo in sem vesela, da sme dobila priložnost, da lahko ustvarjam tudi v okviru te tematike," je bila iskrena Ajda in dodala, da si želi, da oddaja navdihne tudi gledalce.
"Vesela sem, če skupaj z mano skuhajo tudi gledalci, ali pa dobijo vsaj kakšno idejo, tudi če ne skuhajo čisto po našem receptu," je še povedala in dodala, da je po njenem mnenju oddaja Kralj svoje kuhinje več kot samo kuharska oddaja. "Seveda se primerno dotikamo kulinarične tematike, pripravljamo krožnik, spoznavamo gostilno in kuharskega mojstra. Spoznavamo pa tudi Slovenijo. S pomočjo snemalnih dni sem naredila lep krog po naši deželici in ugotovila, da imamo po celi Sloveniji en kup dobrih gostiln in dobrih kuharskih mojstrov."
Preberite tudi
Najbolj brano
Trenutno
7 °C
Deževno
sobota, 15. 3
Deževno
nedelja, 16. 3
Deževno
ponedeljek, 17. 3
Deževno
7-dnevni obeti