Takšni sladici se nihče ne more upreti
Čokoladna torta brez moke

Sestavine za testo:
- 175 g temne čokolade
- 7 jajc
- 140 g masla
Sestavine za glazuro:
- 100 g temne čokolade
- 80 g masla
Priprava:
Ogrejte pečico na 130 stopinj. Kalup za torto obložite s papirjem za peko. Čokolado prelomite na majhne koščke in jo na pari stopite. Dodajte maslo. Penasto zmešajte rumenjake in jih dodajte mešanici, ki je že ohlajena. V drugo posodo beljake stolcite v sneg in jih nato počasi dodajajte zmesi in počasi zmešajte. Ko je vsa zmes kompaktna, jo izlijte v kalup in pokrijte s folijo. Tega postavite v večji pekač in jo napolnite z vročo vodo, da bo segala do polovice kalupa, ki ga nato postavite v pekač. Pecite okoli 25 minut. Ko se ohladi, prelijte s pripravljeno glazuro in okrasite z gozdnimi sadeži po vaši želji.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se