Tako dolgo snemajo epizodo oddaje Riba, raca, rak
Predstavitev gostitelja, nakupovanje, kuhanje, potem pa če večerja in druženje. Koliko časa pravzaprav traja snemanje ene epizode? Odgovor vam bo na obraz naslikal podočnjake, se smeji Klemen.

Ustvarjanje kulinarične oddaje Riba, raca, rak, ki jo ob 20. uri spremljate na programu Planet TV, traja precej dlje, kot si nemara mislite. »Pripravite ledene obkladke za oči, ker boste imeli podočnjake!« je kot vedno slikovit in navihan komentator Klemen Bunderla. »Veste za tisto eno urico slastne Ribe, race, raka, je potrebnih ogrooomno ur, cel dan v bistvu. Ker se druženje lahko tudi zavleče ob dobri hrani, so snemanja dolga po 12 ur. Ampak ne samo naporno, to je tudi izjemno zabavno delo. Pa še vsak teden prinese nov veter, novo dinamiko, zato je tudi ustvarjanje oddaje toliko lažje,« nam je razložil medijski ustvarjalec, ki je zelo vesel, ker je oddaja med ljudmi tako lepo sprejeta.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se