Resnica o kuharskih začetkih Bineta Volčiča
Bine Volčič je že zgodaj začutil, da je kuhanje tisto, kar ga zelo zanima. Čeprav se je že kot otrok rad motal okoli štedilnika, ga mama ni preveč podpirala.

»Ona je bila tradicionalna kuharica, jaz pa sem rad eksperimentiral, zato si lahko predstavljate, kakšen je bil končni izdelek, saj je bilo treba nekaj postaviti na mizo. Ker temu ni bilo videti konca, je mama, če se je le dalo, kuhala zvečer, ko sva z bratom že spala, in se tako izognila moji veliki želji po svojevrstni kuhinji. Sicer pa me na otroška leta spominja jed, ki sem jo imel najraje in jo imam še danes. To so pražena jetrca, zraven pa skleda solate s fižolom,« je za revijo Lady povedal vrhunski šef, ki ustvarja prave kulinarične dobrote.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se