Nasveti za dober domač ledeni čaj
Če ledenega čaja ne pripravimo pravilno, lahko postane moten.

Čaj poljubnega okusa skuhajte tako kot po navadi, dodajte pa eno ali dve čajni vrečki več kot običajno. Topel čaj je bolj polnega okusa kot čaj, ki ga kasneje ohladimo. Preden ga postavite v hladilnik, ga nekoliko ohladite kar na kuhinjskem pultu.
Če čaj postavimo v hladilnik, ko je še zelo vroč, bo kasneje postal moten. Preden ga daste v hladilnik, pa obvezno dodajte tudi sladkor, narezane limone, limete ali nekaj lističev mete z vrta. Če boste čaj sladili z medom, to naredite, ko bo že ohlajen. V hladilniku ga pustite vsaj eno uro, da se okusi povežejo. Preden postrežete, dodajte še led.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
