Zdravje

Ortodont takoj in zobni aparat na napotnico brez čakalne dobe s povračilom stroškov zdravljenja

Oglasno sporočilo
25. 9. 2019, 08.56
Posodobljeno: 25. 9. 2019, 11.34
Deli članek:

Je vaš otrok dobil napotnico za ortodonta? Vas je šokirala večletna čakalna doba in želite, da dobi zobni aparat takoj? V HAPPYMEDU in ORTODONT-TAKOJ vam to omogočamo.

Promocijsko gradivo
Fotografija je simbolična

Promocijsko gradivo
V HAPPYMEDU in ORTODONT-TAKOJ se specializirano ukvarjajo z organizacijo ortodontskega zdravljenja brez čakalne dobe na napotnico na Hrvaškem.

Vašega otroka pregleda ortodont takoj in mu namesti zobni aparat brez čakalne dobe v Zagrebu ali Reki na Hrvaškem, pri tem pa koristite napotnico po sistemu čezmejnega zdravljenja s povračilom stroškov za zobni aparat, do katerega vam pomagamo v sklopu naše storitve. Zobni aparat na napotnico in s povračilom stroškov zdravljenja nudimo tudi odraslim, kadar izpolnjujejo pogoj deformacije, ki jo krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

Od naročila do povračila za zobni aparat

V HAPPYMEDU in ORTODONT-TAKOJ se specializirano ukvarjamo z organizacijo ortodontskega zdravljenja brez čakalne dobe na napotnico na Hrvaškem. To vključuje ureditev termina in napotitev otroka k vrhunskemu ortodontu v Zagrebu ali Reki na Hrvaškem ter sestavo dokumentacije za povračilo stroška zdravljenja od ZZZS, ki jo po naročilu za naše stranke izdelajo na IVP- Inštitutu za varstvo pacientov (več na www.ivp.si). Povračilo stroška znaša do 2.400 EUR za fiksni zobni aparat za obe čeljusti in ga lahko zahtevamo med in/ali po zaključenem zdravljenju. Več na Ortodont na napotnico.

Zobni aparat, ki vključuje celotno ortodontsko zdravljenje, vam je na voljo od 2.100 EUR za zdravljenje za obe čeljusti (cenik). Plačilo je na voljo na obroke, uredimo pa vam tudi hitro bančno financiranje v sodelovanju z Addiko banko in to v le nekaj korakih in minutah.

Ortodont takoj je za razvoj otrokovih zob, čeljusti in obraznega skeleta najpomembnejši

Dopustna čakalna doba za ortodontsko zdravljenje je šest mesecev od izdaje napotnice. To je čas, v katerem je z zdravljenjem možno pričakovati ozdravitev in preprečiti defekte ter škodo na otrokovih zobeh, čeljusti, ugrizu in obraznemu skeletu. Najpogostejša okvara zaradi prepoznega ortodontskega zdravljenja je puljenje stalnih zob in zožena čeljust. Okoliščine, ki jih ne gre spregledati so tudi oteženo žvečenje hrane, estetsko nelagodje in številni, t. i. kontrolni pregledi, ki jih otroku opravlja ortodont v Sloveniji, preden mu namesti zobni aparat, medtem ko otrok že izpolnjuje klinične pogoje za ortodontsko zdravljenje.

Pravočasno ortodontsko zdravljenje omogoči otroku ravne zobe, pravilen ugriz, ohranitev vseh (!) stalnih zob, prostor za razvoj stalnih zob, pravilen razvoj obraznega skeleta in vpliva na njegovo čustveno in telesno lagodje. V stroki je sprejeto, da je najprimernejši čas za ortodontsko zdravljenje pri otrokovi starosti 8-12 let.

Vrhunski ortodonti in zobni aparati, varno okolje in varstvo pravic pacienta

V HAPPYMEDU in ORTODONT-TAKOJ nudimo vrhunsko ortodontsko zdravljenje- otroka zdravi najboljši ortodont takoj, na voljo so zobni aparati vodilnih svetovnih proizvajalcev (klasični,nevidni Invisalign, estetski, Damon zobni aparat), rezultati zdravljenja so primerljivi z najboljšimi svetovnimi praksami. Obenem nudimo varstvo pravic pacienta do primerne in kakovostne oskrbe, ki temelji na otrokovi potrebi - zobni aparat namesti ortodont na otrokove zdrave zobe, kadar ima otrok karies ali bolne zobne korenine se te prej endodontsko in konzervativno pozdravi, običajen čas ortodontskega zdravljenja pa je 1,5-2 leti, s kontrolnimi obiski na 6 tednov. To posebej izpostavljamo, saj imajo številni otroci, ki jih naročimo na zobni aparat k ortodontu na Hrvaško, na zobeh karies.

Promocijsko gradivo
Fotografija je simbolična

Promocijsko gradivo
IVP- Inštitutu za varstvo pacientov.

Zobni aparat na napotnico za odrasle

Ortodontsko zdravljenje je pravica otrok do dopolnjenega 16. leta starosti- do te starosti mora biti pacientu izdana napotnica. Vendar imajo tudi odrasli pravico dobiti fiksni zobni aparat na napotnico, kadar jim ortodont na pregledu potrdi stopnjo deformacije, ki jo pokriva obvezno zdravstveno zavarovanje. V HAPPYMEDU in ORTODONT-TAKOJ se lahko odrasli prijavite na tak pregled, ki pokaže ali boste lahko za zobni aparat zahtevali napotnico in povračilo stroška od ZZZS. V primeru, da se vam to potrdi, uredijo na Inštitutu za varstvo pacientov za vas vso potrebno dokumentacijo za odobritev in povračilo stroška zdravljenja od ZZZS. Kadar pogoju ne ustrezate, se lahko odločite za vrhunsko samoplačniško ortodontsko zdravljenje po dostopni ceni. 

Naročanje z napotnico, prenos napotnice in zdravljenja, drugo mnenje, naročanje odraslih
Naročanje z napotnico

Otroka naročite z napotnico na info@happymed.si ali info@ortodont-takoj.si, pri tem pošljete kopijo napotnice. Termin za ortodontski pregled vam uredimo brez čakalne dobe, otroka sprejme ortodont takoj.

Prenos napotnice od ortodonta v Sloveniji

Kadar je otrok že vpisan na čakalni seznam pri ortodontu v Sloveniji in ga želite prestaviti na zobni aparat brez čakalne dobe v HAPPYMED ali ORTODONT-TAKOJ, se naročite na info@happymed.si ali info@ortodont-takoj.si in dali vam bomo navodilo za prenos napotnice ali storitev opravili namesto vas. Termin za ortodontski pregled vam uredimo brez čakalne dobe, otroka sprejme ortodont takoj.

Prenos ali nadaljevanje zdravljenja od ortodonta v Sloveniji

V primeru, da ortodont v Sloveniji vašega otroka že zdravi in niste zadovoljni (in/ali) s potekom, časom, načinom in odnosom zdravljenja ali imate druge razloge, zaradi katerih bi želeli prestaviti otroka k ortodontu v HAPPYMED ali ORTODONT-TAKOJ, nas o tem obvestite in uredili vam bomo prenos/nadaljevanje zdravljenja. Storitev prenosa/nadaljevanja ortodontskega zdravljenja za naše stranke izvajajo na Inštitutu za varstvo pacientov. Na info@ivp.si lahko tudi direktno zahtevate informacije in naročilo storitve nadaljevanja zdravljenja.

Drugo mnenje

Otroka lahko prijavite na brezplačen ortodontski pregled za drugo mnenje, še posebej, ko vas zanima ali že lahko dobi zobni aparat, za seznanitev ali je pri njem obvezno puljenje stalnih zob, ali ortodontsko zdravljenje poteka pravilno ter, ko ortodont v Sloveniji oceni, da otrok nima indeksa za zdravljenje na napotnico. Pregled za drugo mnenje, ki ga zahtevate na info@happymed.si ali info@ortodont-takoj.si, bo pokazal klinično stanje za vse navedene problematike in ali ima otrok indeks za zdravljenje na napotnico s povračilom stroška zdravljenja. Otroka sprejme ortodont takoj, pregled je brezplačen.

Naročanje odraslih

Odrasli se na ortodontski pregled naročite na info@happymed.si ali info@ortodont-takoj.si. Pregled vam opravi ortodont takoj in brezplačno.

INFORMACIJE IN NAROČANJE

Naročanje lahko opravite tudi telefonsko od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro na 041 980 950, 040 481 233. Več informacij najdete na spletnih straneh www.happymed.si, www.ortodont-takoj.si in www.ivp.si.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste