Mamila

Reper Nelly aretiran zaradi ekstazija v igralnici

S.Č.
9. 8. 2024, 10.45
Deli članek:

Reper in pevec Nelly, znan po uspešnici "Hot in Here", se je v zadnjem času znašel v središču medijske pozornosti, vendar tokrat ne zaradi svoje glasbe.

Profimedia
Nelly

Raper Nelly je bil v sredo zjutraj aretiran pred igralnico v Saint Louisu v Missouriju. Aretacija, povezana z obtožbami o posedovanju mamil, je hitro pritegnila pozornost javnosti in sprožila razprave o zakonitosti in pravičnosti postopka.

Ozadje Incidenta

Po poročanju Page Six je policija Nellya aretirala po pregledu, ki je razkril, da ima neporavnan nalog zaradi prejšnje prometne kršitve, kjer ni imel dokazila o zavarovanju. Pregledi obiskovalcev so v skladu z državnimi predpisi v Missouriju rutinski postopek, zlasti ko gre za obisk igralnice. Vendar se je ta običajen pregled za pevca izkazal za usoden.

Po poročanju policije so pri njemu našli štiri tablete ekstazija. Poleg tega so mu očitali še vožnjo brez dokazila o zavarovanju, kar bo verjetno še dodatno obremenilo njegov primer.

Profimedia
Nelly in Ashanti

Zagovor Odvetnika

Nellyevi odvetniki so hitro stopili v bran svoji stranki. V izjavi za Page Six so izrazili prepričanje, da je bil raper nepravična tarča neprimerno ravnajočega policista. Odvetnik je pojasnil, da je Nelly pogosto obiskoval to igralnico in da je tistega večera osvojil več jackpotov, kar naj bi po njegovem mnenju sprožilo prekomerno pozornost policista.

»Namesto da bi se osredotočil na nadzor nad prenosom dobitkov, se je policist odločil, da bo izvedel preverjanje preteklosti, ki ni bilo potrebno. Policist je celo trdil, da je preverjanje obvezno, ko igralec doseže določeno vsoto denarja, kar je g. Haynes vedel, da ni res, saj je že prej osvojil večje vsote brez takšnih pregledov,« je dejal odvetnik.

Odvetnik je prav tako izrazil dvom o najdbi ekstazija pri Nelly in namignil, da so obtožbe morda izmišljene. Primer tako odpira številna vprašanja o zakonitosti policijskih postopkov in morebitnem zlorabljanju pooblastil.

Posledice Aretacije

Aretacija slavnega pevca ni ostala neopažena na družbenih omrežjih, kjer se je njegov posnetek hitro razširil. Mnenja so se razdelila med tiste, ki menijo, da je Nelly morda kriv in tiste, ki verjamejo, da je žrtev nepravičnega sistema.

Trenutno še ni znano, kako se bo primer razvijal, vendar je že zdaj jasno, da bo to dogajanje imelo resne posledice za pevca in njegovo kariero. Prav tako bo obravnava primera vplivala na javno mnenje o delovanju policije, zlasti ko gre za obravnavo slavnih osebnosti.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste