Ta teden kuhamo s plesalcem Matevžem Česnom
Mislite, da lahko njegovo najljubšo jed pripravite bolje?

Nutellina skutna torta
»Doma zelo malo kuhamo, če pa že, je to domena žene Tanje,« priznava plesalec Matevž Česen, ki se, če se že znajde v kuhinji, še najraje loti kakšne sladice. »Drugače pa zaradi prenatrpanega urnika večinoma jem v restavracijah. Če mi čas dopušča, odhitim v kako izmed ljubljanskih restavracij v središču, kjer pripravljajo hrano za tiste, ki jemo tudi z očmi. Obožujem namreč hrano, ki je dobra in zdrava, hkrati pa tudi lepo postrežena. Med poletjem pa se skupaj z družinico najraje odpravimo v kako restavracijo, ki ima pogled na morje, ali v gore na slovensko domačo hrano. Poskušam jesti čim bolj zdravo, a kadar grešim, grešim na polno. Ta recept je za vse, ki si znamo privoščiti.«
Preberite tudi: Pričarajte okuse morja s slastno ribjo juho! Kliknite TUKAJ!
Sestavine:
200 g čokoladnih piškotov Gran Cereale
55 g kokosovega masla
150 g lešnikov
450 g sirnega namaza Philadelphia
60 g sladkorja v prahu
400 g Nutelle
Priprava:
Zdrobite piškote, dodajte stopljeno kokosovo maslo in 50 gramov zmletih lešnikov. Vse skupaj kar z roko premešajte in spodnja plast, ki jo dobro vtisnete in porazdelite po tortnem modelu, je narejena. Preostanek zmletih lešnikov, sirni namaz, sladkor v prahu in Nutello dobro zmešajte z mešalnikom, da nastane krema, ki jo dodajte v tortni model. Vse skupaj posujte z nekaj zmletimi lešniki, postavite v hladilnik za približno tri ure in torta je pripravljena.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se