© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Poletni pikniki malo drugače: zelenjavno-ribja nabodala


Oglasno sporočilo
24. 6. 2020, 12.15
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Ste tudi vi malce naveličani tradicionalnih piknikov in miz, ki se šibijo pod dobrotami iz mesnih izdelkov?

shutterstock_323777063.jpg

Morda je čas, da preizkusite nekaj novega in popestrite nabor kulinaričnih dobrot z zelenjavnimi različicami vaših najljubših jedi. Sveža in sezonska zelenjava je namreč odlična izbira za vse tiste, ki želite uživati v lahkih, okusnih in zdravih piknik poslasticah. Za vas smo izbrali recept, ki bo zagotovo navdušil ljubitelje zelenjave in rib.

Zelenjavno-ribja nabodala

Sestavine

  • 2 srednje veliki bučki
  • 5 paradižnikov
  • 1 rdeča paprika
  • 3 fileji ribe po vašem izboru
  • Ščepec soli in popra
  • Oljčno olje

Postopek

Fileje ribe in zelenjavo dobro operemo, osušimo in narežemo. Koščke nanizamo na lesena nabodala in jih začinimo s soljo ter poprom. Dobro segret žar premažemo z oljčnim oljem in nanj razporedimo nabodala. Med peko jih obrnemo, da se zapečejo enakomerno.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.