© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Podlehnik, Gostišče pri ribniku: Aljoša in Dejan pišeta novo poglavje z odlično lokalno kulinariko


tednik
Majda Goznik
24. 9. 2021, 21.11
Posodobljeno
26. 09. 2021 · 10:20
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Za ribnik v Dežnem pri Podlehniku mnogi pravijo, da je haloški vodni biser. Nekoč je bil tudi ribiški raj. S postavitvijo nastanitvenega in gostinskega objekta pa se je začela njegova turistična zgodba. Zdaj ta prehaja z današnjim dnem dnem, 25. septembrom, v novo obdobje.

1632403821_cg_podlehnik_gostisce_1.jpg
Arhiv Štajerskega Tednika

Za skupno gostinsko-turistično zgodbo sta se odločila prijatelja s Ptuja, ki sta gostinske izkušnje nabirala skupaj že v Vila Monde in PP Gostinstvo. Dejan Svenšek je z družino nosilec dejavnosti, Aljoša Koren pa bo kot zunanji sodelavec skrbel za promocijo ponudbe in promocijo dogodkov, s čimer ima že dolgoletne izkušnje. Prepričana sta, da Haloze ponujajo veliko, samo priti je treba in jih raziskati. Gostišče pri ribniku pa je pravo izhodišče za to. Izkušenj imata dovolj, da bosta znala pritegniti goste in jim ponuditi tisto, kar danes ljudje potrebujejo, odlično lokalno ponudbo, neokrnjeno naravo in sprostitev ob spoznavanju kulturne in druge dediščine tega okolja.

Dejan in Aljoša sta povedala, da se bosta lotila tudi stvari, ki jih v tem okolju še ni bilo. V turizmu je že tako, da je treba gostom ponuditi vedno nekaj novega. Za goste se bodo trudili vse dni v letu, zaprto bodo imeli le ob torkih. Vabili bodo tudi s sobotnimi in nedeljskimi kosili, jedmi za otroke, tudi s picami. Gradili bodo na kakovostni ponudbi, prijaznem vzdušju in prijazni postrežbi, s katero želijo privabiti tako dnevne kot stacionarne goste.

Vabijo s slastnimi domačimi jedmi in ribami

Preberite več v Štajerskem Tedniku


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.