© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Ocvrti piščanec Rozika ostaja zmagovalna ponudba


tednik
Majda Goznik
15. 12. 2023, 01.40
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Gostilna Rozika se je uvrstila v mednarodni gastronomski vodnik Gault&Millau Slovenija 2023. V kategorijo pop so uvrščena priljubljena zbirališča, kot so bistroji, lokali z ulično hrano, ponudniki burgerjev, picerije, tapas bari, vinski bari, slaščičarne itd., s kakovostno hrano, ugodnimi cenami, sproščenim ambientom, učinkovito postrežbo. Gre za prvo ptujsko gostilno, ki se ji je uspelo uvrstiti med priljubljena zbirališča v tem prestižnem vodniku.

1702496559_cg_rozika_gostilna_1.jpg
Arhiv Štajerskega Tednika

Uvrstitev v mednarodni gastronomski vodnik Gault&Millau je bilo za Aleša Vilčnika oz. gostilno Rozika, ki goste razvaja že več kot 80 let, svojevrstno presenečenje. Sploh niso vedeli, da so jih obiskali inšpektorji tega vodnika. „Prejeli smo sporočilo, da smo vključeni v ta vodnik kot najbolj obiskana lokacija z lokalno hrano v tem okolju. Zelo smo ponosni,“ je povedal.

Preberite več v Štajerskem Tedniku


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.