Nenavadna situacija

58-letnik v Sydneyu udrihal s tapetnim nožem

M.G.
25. 8. 2024, 10.31
Posodobljeno: 25. 8. 2024, 10.34
Deli članek:

Moški zabodel sopotnico medtem, ko je vozil, nato pa povzročil še prometno nesrečo ter se spravil še na neznanca, ki je želel pomagati.

X, Babak Taghvaee - The Crisis W (@BabakTaghvaee1)
Prizorišče, kjer se je zgodil omenjeni incident.

Reševalci so bili poklicani na avtocesto Princes Highway blizu Old Bush Road v Engadinu, saj je prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeleženi dve vozili. Izkazalo se je, da se ni zgodila samo prometna nesreča, temveč pravzaprav večkratni poskus umora. Policija je ugotovila, da se je 58-letni moški, ki je potoval v belem avtomobilu zaletel v drug avto, nekaj predtem pa je zaradi spora, kar med vožnjo, zabodel svojo 48-letno sopotnico s katero je bil v družinskem razmerju.

Po nesreči je do avtomobila pritekel moški, ki je želel pomagati, a se je 58-letnik lotil še njega. Pri tem je uporabljal tapetni nož. Porezal je dobromislečega moža, nato pa je poškodoval še sebe. Poškodovan je skušal pobegniti s kraja dogodka, a so ga policisti še pravočasno ustavili z uporabo paralizatorja. Preden so ga uspeli vkleniti naj bi zabodel še enega od policistov.

Reševalci so na koncu morali oskrbeti kar šest ljudi, od tega dva s poškodbami zaradi prometne nesreče, štiri osebe pa so utrpele rane z nožem. Policijski nadzornik Donald Faulds je povedal, da je obtoženi bil znan po različnih predhodnih kaznivih dejanjih, da pa se v preteklosti še ni kdaj spravil na partnerko.

"Verjamemo, da je bila ženska napadena v avtu, medtem ko je moški vozil," je povedal novinarjem v nedeljo. Številne priče pa so omenile, da je avto takrat vozil precej neenakomerno. Verjamemo, da se je takrat zgodil napad v avtu. 58-letnega moškega so v kritičnem stanju z vreznimi ranami na roki in vratu odpeljali v bolnišnico v Liverpoolu. Zdaj je v stabilnem stanju in pod policijskim varovanjem. Tudi njegovo partnerko so v kritičnem stanju odpeljali v bolnišnico St George. Nihče od poškodovanih pa ni v smrtni nevarnosti.

Estrada

Miley Cyrus
"Flowers"

Miley Cyrus očitajo kopiranje pesmi Bruna Marsa

Sebastian
Izgubil spomin

Pevec Sebastian po halucinacijah v bolnišnici

Diddy
Domnevne spolne zlorabe

Aretacija Sean "Diddy" Combs: Slavnega raperja obtožujejo trgovine z ljudmi

maneskin
Estrada

Pevec skupine Maneskin Damiano David napovedal solo kariero

Lionel Messi
Vrnil se je

Lionel Messi šokiral ob vrnitvi na igrišče: Nova podoba zasenčila mojstrske zadetke

Raiven
Evropska turneja

Raiven se bo z evrovizijsko uspešnico "Veronika" predstavila v Zagrebz

Zanimivosti

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?