V Romuniji

Video: Pogrešano deklico našli mrtvo nekaj sto metrov od domače hiše, na truplu sledi nasilja

D.K.
28. 5. 2024, 14.08
Posodobljeno: 28. 5. 2024, 14.27
Deli članek:

Iskanje dobri dve leti stare deklice, ki je bila od ponedeljka popoldne pogrešana v Romuniji, se je žal končalo tragično.

Posnetek zaslona
Deklico so iskali od ponedeljka, danes so našli mrtvo.

Raisa Maria Nicoleta Stan, stara dve leti in pet mesecev, ki jo je vso noč iskalo 150 policistov, prostovoljcev in državljanov, je bila najdena mrtva, na truplu pa so opazili sledi nasilja, poroča portal Libertatea. 

Dekličino truplo so našli v kanalu na kmetijskem zemljišču 400 metrov od njenega doma, od koder je izginila v ponedeljek zgodaj popoldne, ko se je z drugimi otroki igrala na dvorišču družinske hiše v Dolju.

Starši so sprva mislili, da je odšla k dedku, ki je od domače hiše oddaljen le nekaj metrov. Vendar so kmalu ugotovili, da deklica do njega ni prispela.  Kmalu je stekla obsežna iskalna akcija, v kateri so sodelovali tudi helikopter, brezpilotna letala in iskalni psi, vendar o deklici ni bilo sledi vse do danes, do okoli 10. ure, ko so našli njeno truplo. Domnevajo, da je bila deklica ubita.

Policija
Raisa Maria Nicoleta Stan

Policija je z informacijami glede omenjenega dogodka skopa. Izdala je le nekaj podrobnosti. Da so truplo našli in da preiskava še poteka. Sporočili so še, da vzrok smrti še ni znan.

Primer spominja na nedavno tragedijo v Srbiji, ko je na Banjskem polju v Srbiji izginila dveletna Danka Ilić. Kasneje je bilo ugotovljeno, da sta jo z avtom zbila dva delavca Vodovoda in jo kasneje zadavila, trupla pa do danes niso našli.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka