Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Japonski teden v šovu Gostilna išče šefa


nn
5. 10. 2015, 17.50
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Tomaš in Grega sta se v sklopu tedenskega spoznavanja različnih kultur in kulinarike podala na Daljni vzhod. Kmalu sta spoznala, da se skrivni vrtiček iz dežele vzhajajočega sonca skriva že v sosednji Avstriji, kjer sta našla navdih za nov tedenski izziv.

japonski teden, gostilna.jpg
Aljoša Kravanja / POP TV
Tomaš in Grega sta spoznala, kako je treba pripraviti govedo Wagyu.
Gledalci lahko japonske jedi tega tedenska izziva poskusijo v Gostilni pri šefu to sredo med 13.00 in 18.00!

Na farmi sta tekmovalca spoznala govedo Wagyu, ki izvira z Japonske, kilogram mesa pa stane celo premoženje. Tomaš in Grega sta se preizkusila tudi v tradicionalni masaži – ja, masaži in pripravi tega posebnega goveda. Sledil je sprehod po čarobnem japonskem vrtu in čisto pravi obred japonske čajanke.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.