Povezava z dušo

Kako lahko lunin mrk koristi rasti naše duše?

Novka Savičić, intuitivna coachinja
17. 9. 2024, 16.13
Deli članek:

Trenutno smo ravno po retrogradnem Merkurju, pred prihajajočim luninim mrkom (18. 9. ob 4.45), retrogradnimi Saturnom, Uranom, Neptunom, Plutonom … Po svetu poteka več vojn in zdi se, da so ljudje izgubljeni bolj kot kadarkoli prej.

Profimedia
Več kot jasno je, da smo vsi prišli sem zaradi sebe in svojega svetlobnega namena.

Zato sem se odločila vprašati svoje vodnike, kako so ta nebesna gibanja povezana s tem, kar se trenutno dogaja na Zemlji.
Kako lahko karkoli izkoristimo zase v teh kaotičnih časih? Ne, ne mislim na prednost v smislu vojnega dobičkarstva, ampak v smislu neke prednosti za vse nas, navadne svetlobne ljudi, ki poskušamo preživeti v tem svetu, ki je svetloben in temen obenem.

POVEZAVA Z DUŠO

Več kot jasno je, da smo vsi prišli sem zaradi sebe in svojega svetlobnega namena. Priznajmo si, da na koncu dneva ni nič pomembnejše od povezave z našo dušo in nič bolj prezrtega na tem svetu. Tudi vi lahko vašim vodnikom postavite enako vprašanje, torej kako ojačati povezavo z vašim višjim jazom ne glede na vse, kar se trenutno dogaja, pri tem pa bodite pozorni na področja, na katerih doživite nenadne spremembe.

Faza, skozi katero gre Zemlja, je odraz neštetih zemeljskih ciklov in to, kar mi trenutno doživljamo, je odraz našega individualnega potovanja na Zemlji. In seveda ima vse skupaj vpliv na nas. Zrak prežemajo težke kolektivne energije. Vsakdo jih čuti. Ljudje imajo težave s spanjem, dihanjem, zdi se, kot da možganska megla ovija naše misli. Po tihem lahko naštejete vse, ki so v zadnjih tednih rekli, da je bil to težak teden za vse nas. Drugi bodo rekli, da bo v astrologiji vedno nekaj tranzitov, ki jih lahko krivimo. Seveda, vedno bo tako.

Najbolje, kar lahko storimo v teh turbulentnih časih, je, da naredimo iskreno bilanco svoj življenj. Objektiven pregled, kaj je treba popraviti, nadgraditi, spremeniti. Morda bo potreben pogled onkraj svojih iluzij ali iluzij drugih ljudi, morda pa le bolj optimističen pogled na življenje. Nato se bo treba zakopati v reševanje perečih zadev, dokler ne bodo razrešene. Zdaj se namreč vračajo izkušnje preteklosti in vse tisto, kar ste vedno odlašali ali pometli pod preprogo. Lažje rečeno kot storjeno, kajne?

NIČ NI VEČNO, RAZEN SPREMEMBE

Skeptiki imajo na neki način prav glede tega, da se bo na nebu vedno nekaj dogajalo, pa naj bo to astronomsko ali astrološko. In tudi astrologi imajo prav. Sprememba je edina stalnica brez izjeme za vse, dokler smo v inkarnaciji na Zemlji. Tukaj namreč nič ne miruje, gibanje je neizbežno in rast je aksiom. Vendar lahko s pomočjo astrologije raziščete vpliv na osebne in kolektivne energije ter jih uporabite v svojo korist.

LUNIN MRK JE LAHKO KORISTEN

Zemlja se spreminja, sončevi ter lunini mrki so dejansko stari kot Zemlja. Že od nekdaj je veljalo, da mrki napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna naključja, velike nesreče in to naj zagotovo ne bi bilo ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Lahko pa vas soočijo s senčnimi deli vaše osebnosti in vas pripravijo do tega, da se vam le ti razkrijejo.

DUŠNI SPROŽILCI

Vpliv mrkov na ljudi je zelo močan, saj na osebni ravni služijo kot sprožilci, da vas uskladijo z vašimi višjimi nameni. Še poseben vpliv imajo na vse tiste, ki dela na sebi niso opravili ali pa bi ga morali že zdavnaj. Ta del bi morali obravnavati kot zadnji klic duše. Transformirajte se ali pa boste transformirani. Velja, da gre lahko sprememba v katerokoli smer, na bolje ali slabše. To naj bi bilo jasno vodilo tega obdobja.

Ker velja, kakor zgoraj tako spodaj, torej kakor v makrokozmosu (vesolje) tako v mikrokozmosu (človek), velja tudi, da to, kar dajemo, tudi prejemamo. Vendar vse to ne velja samo za odnose, ampak služi tudi kot primerjava vpliva kolektivne zavesti na vašo individualno. Zatorej temeljito razmislite o vnovičnemu klicu duše, ki vas poskuša zasukati v pravo smer.

PREMIK V ŽELENO SMER

Resnica je, da se bo vsakdo v tem obdobju nekam premaknil, le če nismo previdni, se nam lahko zgodi, da pristanemo v neželenih okoliščinah ali pa nas celo premakne v napačno smer.

Najbolj zanesljivo vodilo bi v tem času moralo biti, da mirno preplujemo vse te težke tranzite in da preverimo, ali smo tam, kjer želimo biti. Če je naš iskren odgovor ne, preprosto spremenite smer. Kot že omenjeno, verjetno ne želimo pristati v nekih okoliščinah in se spraševati, kako, za božjo voljo, smo se znašli tukaj. Zato kot pravi rek: če vam kaj ni všeč, se premaknite, saj vendar niste drevo.

PREPROSTA FORMULA

To preprosto formulo je v tem obdobju smiselno uporabiti za vsa področja našega življenja, družino, prijatelje, posel ali zdravje. Vprašanje, ki naj si ga postavi vsak sam zase, je, ali je opravil potrebno delo na sebi. Ali obstajajo še kakšne čakajoče naloge, ki iščejo vašo pozornost in trkajo na zadnja vrata vaših malih možganov? Po iskrenem pogovoru s samim seboj naredite načrt in veselo zakorakajte v jesen.

Osebni arhiv
Novka Savičić

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste