Hiša dobrega kruha na stežaj odprla vrata



Včeraj, ko je bil svetovni dan hrane in kruha, je Mojca Kramarič v Hiši dobrega kruha v Rosalnicah pripravila prvi dan odprtih vrat. Želela je, da ljudje spoznajo, kako nastajajo izdelki, ki jih pod blagovno znamko Domače dobrote Mojca ponuja na stojnicah v Metliki, Črnomlju, Novem mestu in Kočevju ter na različnih sejmih.
Hišo dobrega kruha je obiskalo krepko čez 100 obiskovalcev iz vse Bele krajine in tudi z druge strani Gorjancev, med njimi pa tudi otroci iz metliškega otroškega vrtca, ki so si zamesili žemljice. Gostje so lahko degustirali kruh, različne potice in pogače, gostiteljica pa jim je gostoljubno ponudila tudi pečen kostanj in mlado portugalko. Spekla je tudi kar 25 kilogramov težko kostanjevo torto v obliki hlebca kruha.
Nad tovrstnim prikazom dejavnosti niso bili navdušeni le obiskovalci, ampak tudi Kramaričeva, ki je obljubila, da bo dan odprtih vrat v njeni Hiši dobrega kruha postal tradicionalen.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se