Gostilna Rajh pred 55 leti odprla svoja vrata na sedanji lokaciji
Čeprav se je skozi leta nenehno spreminjala, so vedno negovali tradicijo.

Več generacij družine Rajh že uspešno vodi domačo gostilno, katere začetnika sta bila Ignac in Karolina. V takrat prvi mali vaški trgovini in gostilni so točili jabolčnik, nato pa sta dedek Geza in babica Marija začela z ocvrtimi piščanci, slavonskimi ribami, preprostimi enolončnicami, prekmurskimi pogačami in domačim kruhom. Kot lahko preberemo na njihovi spletni strani, je bil sendvič z domačo salamo takrat Rajhova specialiteta.

Leta 1969 so se preselili na sedanjo lokacijo, kjer sta Ignac in Marta razširila gostinsko ponudbo in tako začela pridobivati tudi goste iz tujine. Letos tako mineva 55 let, odkar so se iz središča vasi preselili na sedanjo lokacijo in prvič odprli vrata sedanje gostilne, ki se je skozi leta nenehno spreminjala, ampak vedno negovala tradicijo.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se