© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Gašper Rifelj ajdove žgance, Darja Gajšek pa kar v živo krvavice


lokalno
K. M.
9. 1. 2024, 12.40
Posodobljeno
10. 01. 2024 · 09:00
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

_ves.jpg
Veseljak
Foto: Veseljak

##IMAGE-4014819##

Darja Gajšek in Gašper Rifelj sta pred dnevi Veseljakov studio spremenila kar v kulinarični kotiček ter v živo v programu pripravila nekaj okusnih jedi. Za zajtrk sta si pripravila jajca, kolegico Evo Šolinc pa sta razveselila tudi z zimsko pojedino za njen rojstni dan. Gašper Rifelj je prispeval ajdove žgance po receptu njegove stare mame, Darja pa je prinesla krvavice, ki jih je sam naredil njen oče. 

"Krvavice so uspele," je zatrdila Darja Gajšek in povedala, da jo je peke krivavic naučil ravno oče, ki je mesar. Ob tem je tudi razkrila malo družinsko skrivnost. "Moja mami in ati krvavice sama naredita. Naučila sta me, da so najboljše če se spečejo tako, da skorja malo “hrusta”." Darja je Gašperju še razrila, da zelo rada kuha, predvsem odkar ima novo kuhinjo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.