Domače zeliščno maslo
Revija Maja
31. 8. 2017, 15.00
Za pripravo zrezkov ali za namaz na opečenem kruhu je odlično, če imamo pri roki domače zeliščno maslo. Pripravimo ga v petih minutah, zmanjka pa ga še prej!

Dreamstime
Sestavine za 6 porcij:
- nekaj vejic timijana
- 1 strok česna
- ½ bio limone
- 125 g zmehčanega masla
- ½ žličke grobo mlete soli
- 1 žlička čilija v kosmičih
Priprava:
- Timijan osmukamo in sesekljamo. Česen pretlačimo, limoni nastrgamo lupino in zmešamo s česnom, timijanom, maslom, soljo in čilijem.
- Maslo shranimo v stekleni posodici s pokrovčkom ali zvijemo v zvitek pergamentnega papirja in prevežemo z vrvico. Hranimo na hladnem.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Prijava
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se