Astronapoved

Horoskop za torek, 9. julija

N. K.
9. 7. 2024, 05.12
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v levu, ob 15.47 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste vse reševali z nenavadno hitrostjo. S partnerjem ravnajte v rokavicah, le tako ga boste hitro prepričali o nečem, kar vam je najbolj pri srcu.

BIK – V službi vlada zatišje. K sreči ste si dali na stran nekaj prihrankov, kar pa ne pomeni, da bi jih morali takoj začeti zapravljati. Prisluhnite starejšemu znancu.

DVOJČKA – Ne iščite podpore pri nekom, ki se je izkazal kot nezanesljiv. Tokrat se morate znajti sami, posebej pri delu. V ljubezni se ravnajte po občutku vašega srca.

RAK – V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še poigravali. Ne obotavljajte se glede nekega obiska ali krajšega potovanja. Izgovori niso preveč prepričljivi.

LEV – Očitno je, da nihče ne kuha mule, in že to bo velik korak naprej! Z nekom se bosta nepričakovano dobro razumeli, čeprav sta si med seboj precej različna.

DEVICA – Premislite o novi usmeritvi ali novi možnosti za poslovno sodelovanje. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga dolgo časa niste srečali.

TEHTNICA – Oddane tehtnice boste imele nekaj težav s finančnimi zadevami. Morda boste odkrile, da vam je partner prikril neke izdatke, ali pa se bo to zgodilo njemu.

ŠKORPIJON – Nekaj boste rešili dokaj dobro, čeprav še vedno niste najbolj zadovoljni. Vprašajte se, kaj ste dali osebi, ki zdaj ne more izpolniti obljub in dogovorov.

STRELEC – Ne morete se odločiti za novost glede potovanja ali dela. Zato je najbolje, da za zdaj bolje poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti.

KOZOROG – Poskusili boste doseči svoje, k sreči, z nekaj več navdušenja kot do zdaj. Zato boste zveneli prepričljivo in nekdo vam bo pomagal. V ljubezni bodite strpni.

VODNAR – Nekdo čaka le še na vaš korak. Morda je za vas najtežji, ker ste se pred kratkim razšli v nenavadnih okoliščinah. Izkoristite priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila.

RIBI – Naredite nov korak v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste presenetili drago osebo, ki se je umaknila. Pri pravnih zadevah zahtevajte pisna dokazila.

Estrada

natalija verboten
V kopalkah

Foto: Natalija Verboten odkrila, kje uživa na dopustu

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča