9. sezona Odprte kuhne: Izbrani okusi na enem mestu
Odprta kuhna, najbolj priljubljena kulinarična tržnica v Sloveniji, je svojo 9. sezono začela na Mestnem trgu na Ptuju.

To je bilo njeno prvo gostovanje po skoraj dveh letih. S svojo izbrano kulinarično ponudbo, ki je razvajala v skoraj 30 obedovalnicah, je pritegnila nekaj tisoč obiskovalcev od blizu in daleč. Le-te so delale s polno paro od zgodnjega dopoldneva do 21. ure, ko je bil Mestni trg še nabito poln.
Ptujske barve sta na Odprti kuhni predstavljala Gostilna Grabar (Alenka Grabar) in Vinotoč Gorjup (Nejc Gorjup, Sabina Bezjak). Gre za vrhunsko organiziran kulinarični dogodek, kjer ni bič prepuščeno naključju, od vrhunske kakovosti do trajnostnega koncepta, ki stremi k zmanjšanju količine odpadkov. „V slast so šli piščančji burgerji in marelična pita, človek si samo želi, da bi bilo takšnih dogodkov še več. Vsi smo bili zadovoljni, ponudniki in obiskovalci, Ptuj se je še enkrat izkazal,“ je povedala Alenka Grabar iz Gostilne Grabar.
Preberite več v Štajerskem Tedniku
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se