Pili bomo odlične penine
Priznani primorski kuharski chef se vedno resneje spogleduje tudi s pridelovanjem lastne penine.

Znani gostinec Tomaž Kavčič z Dvorca Zemono ni spreten samo v kuhinji, spozna se namreč tudi na vina. »Le kako se ne bi, saj sem iz Vipavske doline. Sicer pa tesno sodelujem z nekaj vinarji z našega konca, katerih vina redno strežemo tudi v naši restavraciji. Letošnja letina grozdja je izjemna, sicer količinsko malo manjša, a zato toliko bolj kakovostna. Vinarje, s katerimi sodelujem, nekajkrat letno tudi obiščem in tako sem na tekočem, kaj se dogaja v vinogradih. Sicer pa nekaj grozdja tudi odkupim, saj izdelujemo lastno penino. Že zdaj lahko zagotovim, da bomo čez štiri leta pili odlične penine iz letošnjega grozdja.«
E-novice · Estrada
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se