Njena
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Vikend Biti dobro v Termah 3000 z Aljošo Bagolo


Oglasno sporočilo
15. 4. 2022, 11.30
Posodobljeno
22. 04. 2022 · 09:54
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Spomnite se, kako biti dobro v objemu neokrnjenega Prekmurja.

terme-3000

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za stik s samim sabo in našli svoj notranji mir? Vabljeni v obilje dobrega z wellness razvajanjem, sproščujočim objemom termalne vode in okusno prekmursko kulinariko v Hotelu Livada Prestige, edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju. Pridružite se edinstvenemu vikendu razvajanj »Biti dobro« od petka, 13. maja 2022, do nedelje, 15. maja 2022, na katerem vas presenetimo še s predavanjem in delavnico avtorja knjižnih uspešnic »Kako izgoreti« in »Srečo, prosim« Aljoše Bagole. Ko simpatični Prekmurec združi moči s Termami 3000, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, lahko pustite skrbi daleč za sabo in se spomnite, kako biti spet dobro. Preverite pa tudi druge ugodne ponudbe in si še to pomlad privoščite 5-zvezdični oddih ob termalnih vrelcih sredi prekmurskih ravnic.

Hotel Livada Prestige***** - Vrhunska občutja Prekmurja 

terme-3000
Vikend razvajanj v Hotelu Livada Prestige se začne že v prostornih sobah s kadmi s termo-mineralno vodo.

FOTO 3.jpg
Na prenovljenem hotelskem kopališču vas čaka razkošje ob šestih bazenih z blagodejno termo-mineralno vodo in sprostitev v svetu savn, gostje hotela pa imajo prost vstop tudi v termalni park Terme 3000.

FOTO 4.jpg
Pri prenovi sob v Hotelu Livada Prestige so uporabili trajnostne materiale, vključili pa so tudi edinstven element prekmurskega pletenja slame.

terme-3000
Na vikendu Biti dobro boste uživali tudi v prekmursko obarvanih wellness storitvah, vodenih vajah za sprostitev in obisku sveta savn.

2.jpg
Terme 3000
Ljubitelji dobre lokalne hrane boste navdušeni nad omamnim vonjem pristne prekmurske kulinarike, ki se širi iz hotelske restavracije, kjer lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi.

Predavanje in delavnica z Aljošo Bagolo  - Prekmurcem na poti iskanja sreče

Nekdanji kreativni direktor se je po izkušnji z izgorelostjo podal na pot avtorja, kreativnega svetovalca in predavatelja in v tem odkril svoje novo poslanstvo. V svojih knjižnih uspešnicah »Kako izgoreti (in življenje vzeti v svoje roke)« in »Srečo, prosim« opisuje svojo pot od soočenja z izgorelostjo, do prevetritve njegovega mišljenja, vzorcev in navad in učenja načinov vnovičnega približevanja zadovoljstvu, boljšega miselnega nadzorovanja in doživljanja sreče kot trenutkov, ki se jim prepustiš z vsem svojim bistvom. Obe deli sta zakladnici nasvetov, s katerimi želi vsem s podobnimi izzivi olajšati pot do notranjega miru in pomirjenosti z življenjem in s samim sabo. To bo tudi namen njegovega predavanja in delavnice samo za udeležence vikenda »Biti dobro« v Hotelu Livada Prestige v Termah 3000.

Več o programu.

terme-3000

Med obiskom Prekmurja Aljoša Bagola priporoča

terme-3000
Aljoša ima rad ajdo, njegova najljubša jed pa je ajdova zlejvanka z bučnim oljem, ki jo, poleg več kot 40 ostalih jedi iz ajde, najdete tudi na meniju Hotela Livada Prestige.

terme-3000
Obiščite Goričko z Rotundo v Selu in Lendavskim (Kraškim) jezerom, med odkrivanjem hribčkov na Goričkem pa morda naletite tudi na Aljošo, ko šviga po lokalnih poteh na njegovem motorju starodobniku.

terme-3000
Ko ste na dopustu, se resnično odklopite od vsega. Brez računalnika in spremljanja službene elektronske pošte. Aljoša namreč pravi: » da smo lahko pokončni, moramo biti nekaj časa tudi v horizontali.« Ni lepšega kot to početi ob naših termalnih bazenih.

cloud

Trenutno

12 °C

Oblačno

sobota, 10. 5

Delno oblačno

7 / 18 °C cloud-sun

nedelja, 11. 5

Delno oblačno

6 / 20 °C cloud-sun

ponedeljek, 12. 5

Oblačno

10 / 16 °C cloud

7-dnevni obeti


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.