Recept: Šparglji z zlato zapečenim krompirčkom in parmezanom
Imate radi šparglje? Poigrajte se še s slanino, krompirčkom in parmezanom ter sestavite okusno jed iz pečice.

Kaj potrebujemo?
Sestavine za 4 osebe:
- 250 g špargljev
- 1 žlica masla
- sol
- 750 g krompirja
- sončnično olje
- 60 g prekajene slanine
- 200 g parmezana
##IMAGE-1353254##
Priprava:
1. Šparglje olupite, odrežite olesenele konce in narežite na kocke. Na maslu jih prepražite do mehkega, dajte v skledo in rahlo solite.
2. Neolupljen krompir skuhajte, ohladite, olupite in narežite na kolobarje. V ponvi segrejte olje in postopoma pražite krompir do zlatorjave barve.
3. Pečen krompir dajte v skledo s šparglji in posolite. Ko je krompir še vroč, dodajte rezine slanine.
4. Vse narahlo premešajte, dajte na krožnik in potresite s parmezanom.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se