Odlična kremna juha iz hokaido buče
Se spogledujete z mislijo, da bi si pripravili juho iz hokaido buče?

Odlična ideja! Ta oranžno rdeča buča namreč poka od zdravju koristnih snovi, zato le sledite našemu receptu in si pripravite kremno juho, ob kateri si boste obliznili vse prste. In ker ne vsebuje veliko kalorij, si boste povsem brez slabe vesti privoščili še kakšen krožnik več.
Gremo v akcijo? Pa dajmo.
Poleg buče potrebujemo:
-eno čebulo,
-dva stroka česna,
-sol,
-poper,
-olje,
-malce peteršilja,
-sladko smetano. Slednjo dodajajte po okusu.

Priprava je povsem preprosta
Iz hokaido buče izdolbite meso in ga narežite na kocke.
Na segretem olju prepražimo čebulo, da postekleni. Dodamo česen, a ne pražimo predolgo.
V posodo s čebulo in česnom stresemo kose hokaido buče, posolimo in popopramo in premešamo, da se sestavine med seboj povežejo.
Bučkam dodamo peteršilj in jih prelijemo z vodo, a le toliko, da so sestavine pokrite. Sedaj pustite, da vaša bodoča juha nežno brbota od 10 do 15 minut.
Po pretečenem času je napočil trenutek, ko boste v roke vzeli palični mešalnik. Sestavine kar v posodi zmiksajte do gladkega, nato pa juhi dodajte kislo smetano in juho fino premešajte ob srednje nizki temperaturi. Juho še na kratko pokuhajte in 'uala', vaša jed je pripravljena!
Pa dober tek!
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
